Jelenlegi hely

Rólunk

Miért dolgozzunk együtt?

 1. A megbízást adó ügyfeleink számára az alacsonyabb jutalék mellett minden értékesítő kolléga közösen dolgozik az eladáson, hogy minél hamarabb vevőt találjunk. Mi sem futkározunk feleslegesen, megszűrjük az ingatlanra a potenciális érdeklődőket!
  • Alap megbízási szerződés esetén 2.9% (profi fotók, tulajdoni lap, társasházalapító, térképvázlat, közműtérkép beszerzése, fizetős oldalakon való hirdetés...) A tapasztalat szerint reálisan magas áron értékesítsük az ingatlant, több vevőjelölt, nagyobb verseny. Ne veszítsen értéket!
  • Kizárólagos szerződés esetén, megháláljuk a bizalmat, személyesen beszéljük meg személyre szabott ajánlatunkat és az értékesítés forgatókönyvét.
 2. Minden ügyfelünk személyes ügy számunkra, ezért folyamatos kapcsolattartással, helyzetjelentéssel dolgozunk a sikerért, akár eladó, akár vevő ügyfelünkről van szó.
 3. Igény esetén a közművek átírását is rendezzük, hogy Önnek ezzel se kelljen foglalkoznia.
 4. Legoptimálisabb lakásbiztosítás kiválasztására, ingyenes és bank független hiteltanácsadásra, hitelügyintézésre és állami támogatások ügyintézésére megbízható kontaktot adunk.
 5. A város egyik leginkább megbecsült és legkorrektebb ügyvédi irodájával is kapcsolatban állunk. Itt az ügyfeleink egyéni kedvezményeket kaphatnak az ügyvédi költségekből és biztonságban tudhatjuk az ügymenetet. Ne feledje, hogy nem attól jó egy ügyvéd, hogy Önnek sokba kerül!
 6. Igény esetén felújítással, akár kivitelezéssel kapcsolatos megbízható szakembereket ajánlunk, akik minőségi munkával határidőre teljesítenek.
  Irodánk címe Erzsébet tér 11., szeretettel várunk majd minden érdeklődőt. Az ügyfeleink eladó ingatlanjait itt az oldalunkon megtalálják és a megadott telefonszámon illetve üzenetben is elérnek minket.

Mov-Ing Home (Leitner Krisztián E.V. székhely:9200 Mosonmagyaróvár Béke u. 35. Adószám: 60162023-1-28)