Jelenlegi hely

Hitelek

Teljes körű hiteltanácsadással, hitelügyintézéssel, hitelmentéssel is állunk ügyfeleim rendelkezésére. Húsz magyarországi bankkal és pénzintézettel állok kapcsolatban. Várom hívását, ha lakáshitelre, jelzáloghitelre van szüksége, meglévő hitelét kiváltaná, esetleg a hitelkrízis elkerülésé miatt tanácsra van szüksége.

Sokan szeretnének hitelt felvenni, saját lakásba költözni és belevágnak egy komoly hitelbe anélkül, hogy felmérnék, tudják-e a hiteltörlesztés terhet vállalni 20-30 éven keresztül. Nem számolnak például a hitel törlesztő részletének esetleges emelkedésével, a munkájuk, vagy munkaképességük átmeneti elvesztésével a futamidő harminc éve alatt, a születendő gyerek miatti bevételkieséssel és kiadásnövekedéssel. A hiteltanácsadás során felmérem az ügyfél valódi terhelhetőségét, javaslatot teszek a hitel felvételének módjára és esetleg későbbi időpontjára, szükség esetén ajánlok kockázati életbiztosítást, munkanélküliség elleni biztosítást, stb.


A teljes körű hitelügyintézésbe beletartozik a hiteltanácsadás, a megfelelő pénzintézet kiválasztása, a hitelhez szükséges papírok beszerzése, kitöltése és leadása. Ideális esetben Önnek csak a hitelszerződés aláírása miatt kell befáradnia a bankba. Mivel ezért a munkáért a bankok ügynöki díjat fizetnek nekem, ezért ez a szolgáltatásunk díjmentes Önnek.