Jelenlegi hely

Eladó Lakás

Alapterület:  64 m2
Telekméret:  30 m2
Irány Ár:  34,990,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2985
Elérhetőség: 
Település:  Hegyeshalom
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  3
Fűtési Rendszer:  Gáz-cirkó
Építés éve:  2005
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Ha a határközeli Hegyeshalomban keresel kertkapcsolatos lakást akkor megtaláltad!

ELADÓ egy FELÚJÍTOTT, KERTKAPCSOLATOS, TÉGLA épitésű, SZIGETELT lakás Hegyeshalomban!  ÚSZKÁLJ A LEHETŐSÉGEKBEN ebben a 64 m2-es  kertre néző ízléses otthonban. A 2005-ben épült ingatlan, három szobás kialakításának köszönhetően családok és párok számára is tökéletesen megfelel! Felszerelt tágas konyha-étkező, zuhanyzós-kádas fürdőszoba, egy nagy és két kisebb hálószoba, hogy elférjen a család minden tagja!

A lakás FELÚJÍTOTT állapotban van, MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKKAL, emellett szúnyoghálóval is felszerelt, ez garantálja, hogy a zavartalan pihenésedet nyári éjszakákon, hogy azt semmi se zavarja meg! Az új tulajdonos pazar lehetőséget kap egy saját KERT bitorlására is, amelynek nagysága 30 négyzetméter és ahol kerti tárolót is találsz.

A fűtést GÁZ CIRKÓ biztosítja, ami hosszú távon megtakarítást jelent. 

Az új tulajdonos a TERASZRA lépve csend és nyugalom fogja kísérni, míg a zöld kertet figyeli. A meghitt pillanatok mellett azonban nem kell aggódni az indokolatlanul magas KÖZÖS KÖLTSÉG miatt, hiszen itt nincs, minden közmű saját mérőórákkal mért fogyasztását kell fizetni, csak annyit, amit az ember elhasznál!

Hagyja, hogy e csodálatos lakás ÖNNEK NYÚJTSA zavartalan otthonát. Ne veszítse szem elől ezt a remek LEHETŐSÉGET, legyen a saját sorsa gazdája! Hívjon ma, és nézze meg saját szemével ezt a tökéletes otthont!

Hivatkozási szám:2985