Jelenlegi hely

Eladó Családi Ház

Alapterület:  72 m2
Telekméret:  1316 m2
Irány Ár:  25,600,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  3126
Elérhetőség: 
Település:  Bőny
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód: 
Szobák száma:  2
Fűtési Rendszer:  Kovektor
Építés éve: 
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Bőny központi részén Falusi CSOK-ra is alkalmas 2 + félszobás családi ház eladó

A Győrtől 15 perc autóútra elhelyezkedő 71,74 nm beépített belső hasznos alapterületű, teljes közműves épület száraz alapokkal, repedésmentes falazattal rendelkezik. A tornác nagyobbik részét válaszfaltéglával, 10 cm vastag hőszigeteléssel, dupla üvegezésű homlokzati nyílászárókkal beépítették (ez most tárolónak használt), a többi fal vályogtéglából készült, ezért a belső mikroklíma rendkívül kellemes.

A széles, szép fekvésű, karbantartott telek 1316 nm területű.

A ház agyagcserép tetőhéjazású, a tetőfa a kisebbik, laminált padlós szobai részen cserélésre került, fóliázott, a többi épületrészen jó állapotú, hosszú ideig használható még.

Az ingatlan költözhető, jó állapotú, részben felújított!

Felújítani a garázst, a külső homlokzatot-, cserélni a nyílászárók nagyobbik hányadát, valamint a modernizálni a fürdőszobai burkolatokat, szanitereket, víz és csatornavezetékeket érdemes, főleg, ha az állami támogatások igénybevétele történik.

A kandallós szobában a 15 Amper kapacitású villanyhálózat cserélve lett, a többi helyiségben a régi  vezetékek vannak. A nagyobbik szoba hajópalló aljzatburkolatú, a konyha és a fürdőszoba kerámialapos.

A fűtésről a nagyszobában és a konyhában gázkonvektoros hőleadó gondoskodik, míg a hátsó szobában kandalló, a melegvizet gázbojler biztosítja.

Alapterületek:

szoba 1: 21,84 nm

szoba 2: 18,2 nm

konyha-étkező: 14,33 nm

fürdőszoba+WC: 3,52 nm

tároló vagy félszoba: 7,15 nm

még beépítetlen tornác: 5,17 nm.

Az ingatlanra 2024. 05. havi hivatalos értékbecslés készült.

A Falusi CSOK már 1 gyermekre és minimum 70 nm alapterületű egylakásos lakóépület vásárlására-, korszerűsítésére-, bővítésére igénybe vehető az aktuális Kormányrendeletben meghatározott feltételek teljesülése esetén. Ennek részleteiről, a lehetőségekről tájékoztatás és díjmentes ügyintézés megoldható.

Szolgáltatók, buszmegállók, oktatási intézmények rövid sétával is elérhetők, az Ipari Park kb. 10 km -re van.

Irányár: 25.6 mFt.

3126 : hivatkozási szám