Jelenlegi hely

Eladó Lakás

Alapterület:  49 m2
Irány Ár:  33,900,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  3121
Elérhetőség: 
Település:  Mosonmagyaróvár
Ingatlan Állapota:  Felújított
Építési mód:  Panel
Szobák száma:  2
Fűtési Rendszer:  Távfűtés
Építés éve:  1980
Közművek:  Víz, Villany
Leírás: 

**Ideális választás nyugdíjasoknak!**
 

**INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ**

Ez a lakás Mosonmagyaróvár központjában található, így minden fontos intézmény, mint a posta, bolt és orvosi rendelő, könnyen megközelíthető gyalogosan is. Az ingatlan kiváló elhelyezkedése biztosítja, hogy minden szükséges szolgáltatás kényelmesen elérhető legyen idősebb lakók számára is.

**ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL**

Az ingatlan egy 1980-as években épült panelház földszintjén helyezkedik el, ami nagymértékben megkönnyíti a tulajdonos mindennapi életét. A négyemeletes épület stabil szerkezete biztonságot nyújt a szigetelt épületen. Van lépcső nélkül megközelíthető tágas kerékpártároló és a lakáshoz saját tároló is használható.

**AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL**

A lakás összterülete 49 négyzetméter, kiváló elrendezéssel rendelkezik. Két tágas szoba, valamint egy kényelmes és praktikus konyha áll rendelkezésre. A fürdőszoba kádas, külön wc. Ezeket a helyiségeket az előtérből érhetjük el. Itt mindig van melegvíz és a fűtésre sincs panasz. Műanyag nyílászárók redőnyökkel vannak beépítve és a bejárati ajtó is biztonságos lett.

Ez az ingatlan nagyszerű választás lehet azok számára, akik nyugalmat és kényelmet keresnek Mosonmagyaróváron és fontos számukra az alacsony fenntarthatóság!

Hivatkozási szám: 3121