Jelenlegi hely

Eladó Lakás

Alapterület:  64 m2
Telekméret:  200 m2
Irány Ár:  15,500,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2980
Elérhetőség: 
Település:  GÖNYŰ
Ingatlan Állapota:  Felújítandó
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  2
Fűtési Rendszer:  Ház-központi
Építés éve: 
Közművek:  Víz, Villany
Leírás: 

Gönyűn 2 szobás felújítandó lakás kedvező irányáron eladó

Győrtől 15 kilométer távolságra található a külön helyrajzi számon szereplő ingatlan.  A ház túlnyomóan tégla falazatú, kevesebb mértékben vályog, az ablakok műanyag profilúak. A homlokzat lambériával burkolt. Utcai bejáraton is megközelíthető a 64 nm alapterületű, teljes felújítást igénylő 2 szobás lakás, azonban a szomszédos épülettel közös kapubejárón keresztül autóval behajtva a lakáshoz tartozó 200 nm telekterületből a füves rész akár parkolásra is ideálisan használható.

A sátortető jó állapotú, még hosszú ideig megfelelően funkcionálhat, a stukatúros födém szintén megfelelő lehet a renoválást követően.

A főúttal párhuzamos csendes helyszínnel szemben a kikapcsolódásra alkalmas Duna kiépített partja, közelében bolt, posta, vendéglő megtalálható, a gáz az utcában van, míg a többi közmű az ingatlanban bent van.

A szomszédos összesen 288 nm hasznos alapterületű, a fennmaradó 1242 nm telken álló épületegyüttessel (volt kocsma, mozi/disco, 58 nm-s lakás) is eladó a lakás . Együttes irányár: 39.99 mFt.

 

Hivatkozási szám:2734/2980

 

Irányár: 15 500 000 Ft

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal. Irodánk teljes körű, díjmentes hitel, támogatott hitel és CSOK, valamint Babaváró hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit.