Jelenlegi hely

Eladó Családi Ház

Alapterület:  93 m2
Telekméret:  602 m2
Irány Ár:  72,900,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2971
Elérhetőség: 
Település:  Mosonmagyaróvár
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  3
Fűtési Rendszer:  Gáz-cirkó
Építés éve:  1965
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Mosonmagyaróvár legértékesebb részén a termálfürdő utcájában eladó családi ház 602 nm-es jó gondozható telekterületen fekszik. Szép, parkosított környezetben, hatalmas garázzsal és egy vendéglakással várja az új tulajdonost. Az udvar térkövezett részen 4-5 autónak is akad hely, tujákkal körbevett zöldövezetű terület idegen szemek elől elzárt terület, amely örökpanorámát nyújt.
Az elosztásban van fantázia, hiszen két tágas hálószoba, konyha, étkező, fürdőszoba és háztartási helyiség található a félig alápincézett fő épületben. 
Az udvari melléképületben elektromos nyitású garázs, tároló és egy kis egyszobás lakás található itt zuhanyzós fürdő-wc és egy hálószoba található.
A lakrészek fűtését a nemrégiben cserélt gázkazán biztosítja, ez külön szabályozható és kikapcsolható  kivitelezéssel készült.
A tehermentes, jó állapotú ingatlan várja néhány lépésre a termálfürdő bejáratától, sok parkolási lehetőséggel, vendéglakással, szép zöld területtel, hogy az egész életét egy nagy nyaralásnak érezze!
Hívjon, van még néhány meglepetésinformációm az ingatlannal kapcsolatban!

Hivatkozási szám: 2971