Jelenlegi hely

Eladó Lakás

Alapterület:  42 m2
Telekméret:  30 m2
Irány Ár:  41,900,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2970
Elérhetőség: 
Település:  Mosonmagyaróvár
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  2
Fűtési Rendszer:  Ház-központi
Építés éve:  2005
Közművek:  Víz, Villany
Leírás: 

Fontos Önnek a bombasztikus lokáció? A termálközeli belvárosban keres kertkapcsolatos kislakást?

A szép állapotú, 2005-ben épült  társasház földszintjén helyezkedik el a lakás, négy épületből álló társasházhoz tartozik egy gyönyörűen parkosított közös udvar, melyben az elektromos kapuval ellátott zárt, a térkövezett parkolókat használnak az itt élők. A lakáshoz tartozik még egy kb 30 nm-es saját, elkerített kertkapcsolat és jóméretű fedett terasz is! Tökéletes befektetésre és saját lakásnak is komoly értéket képvisel!  

A hálószobából, konyhából, nappali-étkezőből, egy fürdő-wc helyiségből, valamint egy beépített gardróbból áll az elosztás, mai kornak megfelelően modern, jól használható! A lakás nyílászárói energiahatékony minőségben készült, redőnnyel és szúnyoghálóval szerelték őket. A konyha beépített, elektromos gépekkel felszerelt, azonnal használható! A lakásban több egyedi bútor is beépítésre került, ezek is megegyezés szerint maradhatnak az Ön igénye szerint. 

Minimális arezsiköltség és a szépen karbantartott környezet várja Lucsony szívében atermálfürdő szomszédságában. A lakások fűtése központi gázkazánnal megoldott, radiátoros hőleadással, hogy erre se legyen gondja. Az egyedi mérőórákkal szerelt közművek biztonságos, korrekt, kiszámítható megoldás bérlőnek és a tulajdonosnak is.
Amennyiben ezt az ingatlant vagy hasonlót keres hívjon! Ha  eladó lakása, családi háza van amit szeretne gyorsan, biztonsággal értékesíteni találkozzunk személyesen és beszéljük át az elképzeléseit!
Hivatkozási szám: 2970