Jelenlegi hely

Eladó Lakás

Alapterület:  31 m2
Telekméret:  7 m2
Irány Ár:  30,000,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2963
Elérhetőség: 
Település:  Mosonmagyaróvár
Ingatlan Állapota:  Újszerű
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  1
Fűtési Rendszer:  Ház-központi
Építés éve:  2019
Közművek:  Víz, Villany
Leírás: 

Fedezd fel ezt a páratlan lehetőséget Mosonmagyaróvár városközpontjában!

Eladásra került egy 2019-ben épült, kiváló elhelyezkedésű, földszinti 31nm-es garzonlakás. A lakás különlegessége, hogy egy 20 lakásos társasházban, kis kertkapcsolatos kialakítással készült. Az idősebb korosztály számára elkerülhető a sok bosszantó lépcső, valamint házikedvec kiskutyus is kiváló életteret kaphat az elkerített kertkapcsolat miatt! Zuhanyzós fürdőszoba a könnyebb mozgáshoz!

Az otthonodat tökéletesen berendezve és gépesítve találod, a mosógép, mosogatógép, energiatakarékos klíma és a kényelmet és a melegséget biztosító padlófűtés extraként jár. 

További előnye, hogy az ingyenes parkolási lehetőség közvetlen a lakás előtt egy sorompóval zárt területen, nyári délutánként árnyékos parkolóban. A 7nm-es terasznál elkerített terület is a sajátod lehet! 

A rezsiköltség rendkívül alacsony és minden fontos létesítmény közvetlenül elérhető, köztük a Spár, kedvelt minőségi pékség  és a közeli autópálya felhajtó, hogy gyorsan elérhesd a környező városokat, Ausztriát.

Élvezd az ingatlan kiváló állapotát, ami azonnal költözhető és lakható.  Az energiafogyasztás egyedi mérőórák alapján történik.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Légy az a szerencsés, aki megleli ezt a kis gyöngyszemet! 

Hivatkozási szám:2963