Jelenlegi hely

Eladó Családi Ház

Alapterület:  235 m2
Telekméret:  2080 m2
Irány Ár:  298,000,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2942
Elérhetőség: 
Település:  Mosonmagyaróvár
Ingatlan Állapota:  Újszerű
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  5
Fűtési Rendszer:  Központi Fűtés
Építés éve:  2008
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Mosonmagyaróvár legszebb lakóparkjában, gyönyörű látványú, kezelhetően hatalmas 2080 nm telekterületen épült ingatlan helyének kiválasztásánál fontos szempont volt a természetadta környezet és a  fenntartható örökpanorámája. Ez a kialakult, igényes környezet párosul a belváros néhány perces elérhetőségével, hasonló igényes házak környezetében.

A tágas épület kifogástalan állapotban van,  2008-ban készült, öt szoba (négy hálószoba), három fürdő, szoba méretű gardrób, hatalmas garázs és szauna is megtalálható 235 nm-en. Az új technológiáknak és a gépészetének köszönhetően a méretéhez képest meglepően barátságos rezsiköltséggel üzemeltethető a luxusingatlan. 

Az ingatlanhoz tartozik: egy tágas fedett belépő,  fűthető dupla garázs falfűtéssel, elektromos kapuval ellátva, kertpanorámás földszinti fedett terasz, szauna....

extrák: - automata öntöző rendszer, riasztó- és térfigyelő kamera rendszer és a  fűtési rendszer  is wifis, távolról vezérelhető,
Van napkollektor előkészítés, öntözéshez fúrt kút, növényeknek üvegház, az egészségért szellőztető rendszer, a tisztaság könnyű megtartásához központi porszívó valamint vízlágyító, kertész helyett robot fűnyíró.

Jó minőségű, kiváló energetikával (BA) rendelkező egyedi otthon, parkosított környezetben!

Amennyiben élőben is szeretné megtekinteni az ingatlant, állok szíves rendelkezésére. Hívjon bizalommal!

Hivatkozási szám: 2942