Jelenlegi hely

Eladó Családi Ház

Alapterület:  107 m2
Telekméret:  1600 m2
Irány Ár:  34,990,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2935
Elérhetőség: 
Település:  Ravazd
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód: 
Szobák száma:  3
Fűtési Rendszer:  Gáz-cirkó
Építés éve:  1969
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Kedves hangulatú, kiváló aurájú 3 szobás családi ház Ravazdon eladó

Az 1969-ben téglából épült 107 nm-es ház őrzi azt a békebeli nyugalmat, melyet a benne élők az évtizedek alatt nekiadtak annak szépítgetésével, állagmegóvásával is.

Az 1600 négyzetméteres széles telek helyet biztosít melléképületeknek, pihenő- és gazdálkodási területeknek egyaránt.

A teljes közműves épület klasszikus belső elrendezésű: 2 különálló nagyszoba, előttük nappali és vendégfogadó helyiség, amolyan korabeli szalon. Alattuk pince található, a hűvös gyöngyöző bor tárolóhelye.

Az ingatlant érdemes elfogadni olyannak amilyen, hiszen szerkezetileg rendben van. Természetesen korszerűsítés (ajtó-, ablak-, vezetékek cseréje) egyszer valamikor belefér, de eddig is működött minden kifogástalanul.

A tetőfa, héjazat, falak épek, egyik belső falon fordul elő némi talajnedvesség felszívás, ami költséghatékonyan orvosolható. Az alapozás szilárd, stabil beton sávalap.

A fűtés gázkazánnal és vegyestüzelésűvel is megoldható, ezek üzemeltetik a Radal alumínium radiátorokat (kb. örökéletűek).

Ravazd Győrtől valamivel kevesebb mint 20 km-re helyezkedik el Pannonhalma szomszédságában, a 82-es balatoni út mellett. Jellemzően erdős, jó levegőjű, természetközeli település fejlett infrastruktúrával (óvoda, iskola, boltok, buszmegállók, szolgáltatók).

A birtoknak 34.99 mFt az irányára.

Azonnal költözhető, akár 3 gyermekes Falusi CSOK lehetőség!

Hivatkozási szám: 2935

Irodánk díjmentes független hitel- és biztosítási ügyintézést, kedvező díjú ügyvédi szolgáltatást biztosít a vásárlás zavartalan és gyors lebonyolításához.