Jelenlegi hely

Eladó Ikerház

Alapterület:  75 m2
Telekméret:  300 m2
Irány Ár:  59,490,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2819
Elérhetőség: 
Település:  Mosonmagyaróvár
Ingatlan Állapota:  Új Építésű
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  4
Fűtési Rendszer:  Hőszivattyú
Építés éve:  2023
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Új, energiatakarékos otthont keres Mosonmagyaróváron? Fiatal lakópark megfelelő helyszín Önnek? Amennyiben a megfizethető ár a fontos a terveihez, ne késlekedjen, hívjon az egyeztetéshez!
Mosonmagyaróvár, kedvelt lakóparkjában épülő ikerház a magasabb elvárásoknak is megfelel! A fotók már egy elkészült projekt eredményét mutatják! Minőségi anyagok felhasználásával és profi szakértelemmel készülő ikerház 2023 tavaszán akár kulcsrakész állapotban is átvehető! 
Téglaépítésű, szigetelt ingatlan BB energetikai osztályba tartozik. Hőszivattyús fűtési rendszere és a beépített anyagok minősége révén minimális energiafelhasználással minőségi életteret ad. Egy napelemes rendszer hozzáadásával, akár 0 energiaigény is varázsolható!
Az ingatlanhoz 261 nm telekterület tartozik, modern elosztású, nappali-konyha-étkező, három hálószoba, fürdőszoba és wc az elosztás, ehhez jön még a kellemes méretű terasz. A 74 nm lakótér alapesetben emelt szintű szerkezetkész állapotban lesz átadva, külön megállapodással, tudjuk teljesíteni álmai otthonát.
Szeretettel várjuk irodánkban az ingatlan műszaki tartalmának ismertetésére, majd a helyszíni szemlén mutatjuk be önnek az ingatlant.

Hivatkozási szám: 2819