Jelenlegi hely

Eladó Lakás

Alapterület:  49 m2
Irány Ár:  33,300,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2765
Elérhetőség: 
Település:  Győr
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód:  Panel
Szobák száma:  3
Fűtési Rendszer:  Távfűtés
Építés éve: 
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Győr-Marcalvárosban 1. emeleti 1 + 2 félszobás panellakás eladó

Az ingatlan a Győriek kedvelt lakótelepének egyik négyemeletesében, Marcalváros 1 olyan helyszínén található, ahol a kényelmi faktorok sokasága megalapozza a hosszútávú ott élést.

A ház közvetlen közelében, vagy csupán pár lépésre játszótér, edzőpark, kisbolt, fodrász, kozmetikus, postahivatal, helyi járatú buszok megállói, szupermarketek, óvoda, általános és középiskola, étterem, stb. megtalálható. A kórház, s a Pláza is közel van, de a belváros, vasút- és buszállomások is akár gyalogosan könnyen megközelíthetőek.

A 49 nm alapterületű, 6 évvel ezelőtt 1 + 2 félszobássá alakított első emeleti lakást ekkor új és korszerű homlokzati nyílászárókkal, biztonsági bejárati ajtóval, magas minőségű és gépesített konyhabútorral, korszerű radiátorokkal, s az új szobákban laminált parkettával, zuhanykabinos fürdőszobával részlegesen felújították.

A nappaliból lettek a 8. 48 nm (5.3x1.6) + 8.16nm (4.8x1.7) szobák, amelyek 3.4 négyzetméter alapterületű közlekedőből külön nyílóan megközelíthetők.

A legnagyobb szoba 14.85 nm alapterületű (5.5x2.7).

Mind a szobák, mind a konyha zöldövezettel körbevett területre néz.

A közös költség 7350 Ft/hónap (takarítás is benne van), a lakóközösség csendes, igényes, összetartó.

A távhő havi díja a 4 főre számított melegvíz-használattal nyáron 8800 Ft volt, míg télen a leghidegebb hónapban 27-28 eFt között.

A földszinten nagyméretű, 4 családnak fenntartott tároló található (jelenleg 3 használja).

A gépjárművel az épület előtti hatalmas és díjmentes övezetben biztonságosan lehet parkolni, szabad helyek minden napszakban vannak.

Alkuképes, így irányára: 33 300 000 Ft.

Hivatkozási szám: 2765                                                      

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal. Irodánk teljes körű, díjmentes hitel, támogatott hitel és CSOK, valamint Babaváró hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit.