Jelenlegi hely

Eladó Családi Ház

Alapterület:  293 m2
Telekméret:  794 m2
Irány Ár:  189,000,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2761
Elérhetőség: 
Település:  Mosonmagyaróvár
Ingatlan Állapota:  Újszerű
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  5
Fűtési Rendszer:  Gáz-cirkó
Építés éve:  2015
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Mosonmagyaróvári családi ház nagyobb családok, több generáció összeköltözésére is kiváló választás! 

A nagy odafigyeléssel készült épület 2015- ben készült, dokumentált, fényképekkel illusztrált munkálatokkal, a legjobb anyagok felhasználásával. A  jelenleg is újszerű állapotban lévő családi ház teljesen alápincézett, tökéletesen parkosított, automata öntözőberendezéssel ellátott telekterület másik oldalán korrekt melléképület büszkélkedik.  A lenti szinten jó méretű hálószoba, zuhanyzós-kádas fürdő, külön WC, és egy nagy konyha-étkező az elosztás, majd pár lépcső megtétele után a két szint  között 40 m2-es nappali lett kialakítva. Fent 3 szoba, zuhanyzós-kádas fürdő és külön WC található. A teljes alápincézett részen lett kialakítva a gépészet, található itt egy mosókonyha - tároló, WC, és egy tágas közösségi tér is.
Az épület földszinti részén található egy 40 négyzetméteres garázs is, a többi autónak térkövezett beállót használhatnak.
Az ingatlan fűtése alapból gázkazánnal megoldott, amit vegyestüzelésű kazán helyettesíthet! A hálószobákban és a pincében radiátorral a többi részen padlófűtés adja a meleget. A nyári meleg enyhítésén egy 7 kw-os klímaberendezés dolgozhat. 
Hivatkozási szám: 2761