Jelenlegi hely

Eladó Családi Ház

Alapterület:  100 m2
Telekméret:  980 m2
Irány Ár:  43,500,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2740
Elérhetőség: 
Település:  Nagyszentjános
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód:  Tégla
Szobák száma: 
Fűtési Rendszer: 
Építés éve: 
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Nagyszentjánoson, Győrtől 22 kilométerre 3 szobás családi ház eladó

 

A 100 m2-es összkomfortos épület az M1-es autópálya felhajtótól 3,9 km-re helyezkedik el idilli, csendes környezetben, vasúttal is könnyen megközelíthető, Falusi CSOK igénylésre alkalmas községben, ahol általános iskola, játszótér, könyvtár, háziorvosi rendelő valamint gyógyszertár is található. Maga a falu az utóbbi években jelentős fejlődésnek indult az új lakóparknak - is- köszönhetően.

A ház 1984 körül épült tégla falazattal, betonfödémes szerkezettel. A jó állapotú szarufával, lécezéssel rendelkező állószékes, pala héjazatú nyeregtető-tér beépíthető, a műanyag profilos új ablakos pince mérete 60 m2.

Az ingatlan helyiségei (az eredeti alaprajz tájékoztató jellegű, kismértékű változtatással készült el):

  • előszoba (volt szélfogó),frissen festett étkező, 3 szoba, konyha, spejz, zuhanykabinos fürdőszoba, WC, pince.

A burkolat a szobákban laminált parketta (az egyikben 2018-ban lett cserélve), az áramellátás 3x16 A.

Cserélve lett még a teljes vízvezeték és a radiátoros hőleadós fűtésrendszer rézcsövesre. A kombi indukciós gázkazánnak és a külső hőszigetelésnek köszönhetően alacsony költségű a fűtés és a meleg víz előállítása, az átalánydíj havonta csupán 14 500 Ft.

Az udvaron lévő 80 méter mélyre fúrt kútból megoldható a termő gyümölcsős-, a szőlő-, valamint a pázsit öntözése. A 980 nm alapterületű telek három oldalról bekerített.
A masszív családi ház részben korszerűsített, kívülről 4 rétegű ragasztással 10 cm vastag hungarocell szigetelést kapott, még a homlokzat színezését szükséges elvégezni. Nyílászárói a szobákban eredeti fa profilúak síküveggel, a konyhában és az előszobában, pincében műanyagok, 2 rétegű hőszigetelt üvegezéssel szerelten. A bejárati ajtó is új, szintén műanyag.

Elsősorban olyan gyermekes családnak ajánlott ez az ingatlan, amelyik az akár sajáterővel a felújítás befejezését követően a gyermekeit olyan helyen kívánja felnevelni, ahol a fontos szolgáltatások elérhető közelségben vannak, de elvárt a nyugodt falusi idill hangulata a múlt értékeinek használatával karöltve.

 

Irányár: 43 500 000 Ft

Hivatkozási szám:2740

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal. Irodánk teljes körű, díjmentes hitel, támogatott hitel és CSOK, valamint Babaváró hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit.