Jelenlegi hely

Eladó Családi Ház

Alapterület:  504 m2
Telekméret:  648 m2
Irány Ár:  75,900,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2721
Elérhetőség: 
Település:  Hegyeshalom
Ingatlan Állapota:  Felújított
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  11
Fűtési Rendszer:  Gáz-cirkó
Építés éve:  1990
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Két utcáról megközelíthető, két nagyon jó állapotú családi ház eladó Hegyeshalomban!
A 648 nm telekterületen két jó állapotú családi ház parkosított, körbekerített területen található! Kiválóan alkalmas nagyobb családoknak, ausztriában dolgozó céges emberek elszállásolására! Mindkét ingatlan gázfűtéses, szigetelt, felújított, berendezett állapotban megvásárolható! Az udvar térkövezett, több gépkocsi parkolására alkalmas! Az épületek a 90-es években épültek, vendégházként és családiházként használhatók!  A nagyobbik kétszintes lakóház 132 nm szintenként , az alsó szint itt modern lakásnak kialakított négyszobás otthon. Külön bejárattak közelíthető meg az emeleti szint, ahol 4 db háromágyas apartman-szoba lett kialakítva, ezek mindegyike fürdővel, wc-vel kialakítottak. Van itt még egy társalgós szoba ami étkezőként , konyhaként és háztartási helyiségként funkcionálhat.
A másik épület egy szintenként 70 m2 hasznos alapterületű ingatlan. Szuterén szintként kialakított rész két háromágyas apartman szobát, illetve egy emeleti szint terasszal és még egy apartman szoba áll rendelkezésre.
Két családi ház, 7 szoba, 20 ágy és egy földszinti fullos lakás szinte teljes berendezéssel! Jóeséllyel a Bezenye és Hegyeshalom közötti beruházás, valamint az osztrák és szlovák határ közelsége miatt ezzel a vásárlással nem lőhet mellé!

Hivatkozási szám: 2721