Jelenlegi hely

Eladó Lakás

Alapterület:  44 m2
Irány Ár:  29,810,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2714
Elérhetőség: 
Település:  Mosonmagyaróvár
Ingatlan Állapota:  Új Építésű
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  2
Fűtési Rendszer:  Hőszivattyú
Építés éve:  2023
Közművek:  Víz, Villany
Leírás: 

Kertkapcsolatos földszinti lakást keres? Mosonmagyaróvár bevásárlóközpontos részéhez közeli zöldövezetben a található csendes, kilenclakásos társasház. Tároló, parkoló és akár garázs is vásárolható a lakás mellé. A garázsokhoz most egy elektromos Wallbox töltőállomást kaphat ajándékba!
Az épület szintenként három lakást foglal magába, a földszintiek kertkapcsolatosak, az emeletihez komoly méretű erkély tartozik! Az első emeleti 44 nm-es lakáshoz konyha-étkező-nappali, fürdő, wc, hálószoba, közlekedő és egy nagy erkély tartozik.
Kérje kulcsrakészen a kivitelezést! Költözzön gondmentesen és már most rakja össze fejbe az álomlakása színeit, burkolatait, szanitereit! Megvan?
Az épület egy 900 nm-es területen fekszik, parkosított, térkövezett területtel. A modern elosztással készülő lakások 2023-ban birtokba vehetők! Az energiatakarékos, zsebbarát megoldásokkal megújuló energia felhasználásával épül. A lakások padlófűtését hőszivattyús (levegő-víz) rendszerű berendezés szolgáltatja, a hőmérséklet helységenként állítható. Az alumínium redőny elektromos előkészítést kap, kapcsolós vagy távirányítós megoldással szeretné? Pici, apró döntések hozzák közel a céljához! Hívjon, tudjon meg többet a részletekről!
Hivatkozási szám: 2714