Jelenlegi hely

Eladó Lakás

Alapterület:  68 m2
Irány Ár:  42,900,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2696
Elérhetőség: 
Település:  Győr
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód:  Tégla
Szobák száma: 
Fűtési Rendszer:  Gáz-cirkó
Építés éve:  1968
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Győrben, Nádorváros családi házas övezetében 3 szobás nagyméretű téglalakás eladó

Az 1968-ban elkészült 9 lakásos kétemeletes, kiváló hőháztartású téglaépítésű társasház a nyugalom szigete. Ingatlan vásárlásnál az elhelyezkedése az egyik legfontosabb szempont.

Az utca célforgalomként használható gépjárművel, ezért leginkább csak az itt lakók hajtanak be.

A cirkó gázfűtéses, 10 éve felújított világos ingatlan 68 négyzetméter alapterületű. Minőségi műanyag profilú (redőnyös) homlokzati nyílászárókkal rendelkezik és hűtő klímával felszerelt.

A két hálószoba között helyezkedik el a nappali. A közlekedőn, nappalin, egyik hálószobán, konyhán keresztül a 2. emeleti lakás körbejárható. A WC kellően széles, a kádas fürdőszobában új, 80 literes márkás villanybojler szolgáltatja a melegvizet. Mindkettő helyiség szellőzése megoldott.  A hátsó szoba igényes cserépkályha-kandallójával befűthető akár az egész lakóterület.  Spejz a konyhából nyílóan elérhető, beépített tároló helyiség a pedig a kisebbik hálóból.

A lapos tető korszerűsítése 4 éve megtörtént, azóta a felújítási alapképzéssel az összetartó lakóközösség a hamarosan elvégzendő teljes épület-felújításra, hőszigetelésre összpontosít.

A nagyobb méretű alagsori tároló zárható. A zárt udvarban található 15.5 nm-es garázs ára fixen 5 mFt (ezzel együtt eladó a lakás elsősorban, mivel az alapító okirat módosításával lehetne elkülöníteni).

A közelben iskola, boltok, gyógyszertár, buszmegállók, szolgáltatók, egyéb üzletek, pár perc gyaloglásra a Vásárcsarnok, 10-15 perc sétatávolságra pedig a belváros is elérhető. Parkolni az épület előtt is lehet, díjmentesen.

A lakás irányára 42 900 000 Ft, + a garázs 5 000 000 Ft.

Hivatkozási szám: 2696