Jelenlegi hely

Eladó Családi Ház

Alapterület:  112 m2
Telekméret:  1529 m2
Irány Ár:  12,500,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2642
Elérhetőség: 
Település:  Bakonypéterd
Ingatlan Állapota:  Felújítandó
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  3
Fűtési Rendszer:  Központi Fűtés
Építés éve: 
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Bakonypéterden, Győrtől 23.5 km-re 112 nm-es egyedi családi ház előrehaladott felújítással eladó.

A 2 hálószoba + nappali, konyha, előtér, fürdőszoba elrendezésű kő, tégla, vályogtégla falszerkezetű tornácos parasztházon jelentős mértékű beruházás történt az elmúlt 1 évben.

A nyílászárók kiszerelésre kerültek, a két hálószoba gipszkartonos elválasztása, teljes villany és víz-, csatornaszerelés megtörtént. Víz-, csatorna és villamos áram közművek az épületben-, míg a gázcsonk a telken az épület előtt található.

A tető héjazása cserép, az épületfa kiváló állapotú.

A 112 nm hasznos (falak nélkül számolt fűtött teljes hasznos terület) alapterületből az épület első része (49 nm) hagyományos fa födémszerkezetű, LED-es  világítást előkészített gipszkarton mennyezeti borítású, míg a többi lakótér kisméretű téglából épített boltíves megoldású, szintén 3 méteres belmagasságú.

A homlokzati vegyes főfalak átlagban 65 cm vastagságúak, ezért a ház hő és páratechnikai tényezői kimagaslóan kedvezőek. A tulajdonos eredeti elképzelése az un. tornácos francia parasztház stílusának a kialakítása volt.

A boltíves pincét rejtő telek teljes mérete 1529 négyzetméter. A településen a Falusi CSOK igénybe vehető.

Akik fel tudják használni a teljes állami támogatást (5 mFt vásárlásra+5 mFt felújításra), azoknak csak az ezen felül ráköltött összeg a tényleges saját erő, amibe ez az egyedi, elkészülését követően nagyvonalú életterekkel rendelkező ingatlan kerül fog. Természetesen a belső elrendezés változtatható.

Szoba: 11.75 nm,

szoba: 11.26 nm,

nappali: 26 nm,

konyha: 21 nm,

előtér: 16 nm,

fürdőszoba: 26 nm.

A 82-es számú főút szomszédságában, a Bakony kapujában elhelyezkedő, erdőkkel körülölelt településen 2 Audis buszjárat megállója is megtalálható.

Pannonhalma 8 km-, Veszprémvarsány 5 km--, Eplény 22 km, Balatonfűzfő 60 km távolságra van. Zirc és Pápa is közeli települések.

Irányára: 12 500 000 Ft

Hivatkozási szám:2642

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal. Irodánk teljes körű, díjmentes hitel, támogatott hitel és CSOK, valamint Babaváró hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit.