Jelenlegi hely

Eladó Lakás

Alapterület:  55 m2
Irány Ár:  24,900,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2624
Elérhetőség: 
Település:  Győr
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód:  Panel
Szobák száma:  3
Fűtési Rendszer:  Távfűtés
Építés éve: 
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Győr-Marcalvárosban 90 %-ban felújított 3 szobás erkélyes panellakás eladó

Marcalváros 1-n, a Marcal 2 -t összekötő aluljáróhoz közel, 10 emeletes panelépület 7. emeletén található a 2 egész és 1 félszobás 55 nm-es, nagyerkélyes lakás.

Nappali szoba 18 nm-, hálószoba 10.5 nm-, félszoba 7.5 nm-, közlekedő 5 nm-, konyha 7 nm alapterületű. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben található.

A 2 db hálószobaablak redőnyös, a többinél erre előkészített.

A lakáshoz egy db nagyobb, 5 nm-es saját tároló tartozik az alsó szinten.

Az épületbe a zöldövezeti hátsó bejáraton keresztül kerekesszékkel is be lehet jutni.

A közös költség 8000 Ft havonta, ez a lépcsőház takarítást is tartalmazza a megtakarítási alapképzésen, arányos lépcsőházrezsin, biztosításon és a képviselő illetményén kívül.

Fél éven belül cserélve lettek az elektromos vezetékek, vízcsövek, homlokzati nyílászárók (hő/hangszigetelt műanyagra), bejárati ajtó (biztonságira), hideg és melegburkolatok, valamint új a konyhaszekrény és a tűzhely is, s LED égős lámpatestek kerültek felszerelésre.

Hátralévő, s egyben a leglátványosabb munka a falak glettelése, festése, valamint az kerámia aljzatburkolat, csempe egy részének a fugázása. Ezek a munkálatok 500 ezer Forinton belül elvégeztethetőek. Járólappal burkolt az erkély is.

Infrastrukturálisan a legfejlettebb városrész:

Oktatási intézmények a bölcsődétől a középiskoláig, szolgáltatók (posta, gyógyszertár, gyermek és felnőtt orvosi rendelő, védőnői szolgálat, szoláriumstúdió, háztartásigép javító, stb.), buszmegálló (helyijárat és AUDI buszai szinte helyben, míg vidéki járatok megállói is közel), bevásárlási lehetőségek (Tesco, Lidl, Penny, kisebb boltok) gyalogosan 5 percen belül elérhetők.

Díjmentes szabad parkolóhelyek minden időszakban rendelkezésre állnak az épület körül.

A lakóközösség kulturált, a lépcsőházban a szintek közötti falak tiszták.

Irányára: 24 900 000 Ft.

Hivatkozási szám: 2624

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal. Irodánk teljes körű, díjmentes hitel, támogatott hitel és CSOK, valamint Babaváró hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit.