Jelenlegi hely

Eladó Családi Ház

Alapterület:  100 m2
Telekméret:  2766 m2
Irány Ár:  16,500,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2607
Elérhetőség: 
Település:  Árpás
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  3
Fűtési Rendszer:  Kovektor
Építés éve: 
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Megtalálni a nyugalmat: Árpáson masszív családi ház nagy telekkel, melléképületekkel eladó

Az ingatlan Győrtől 34 km-, Tét városától 9 km távolságra helyezkedik el. A nemsokára elkészülő 83-as elkerülő út közelsége révén a megyeszékhely is gyorsan elérhető lesz gépjárművel.

Fontos mindez annak függvényében, hogy az elmúlt évtizedekben beindult agglomerációs kiköltözési hullám mostanára rendkívüli mértékben felerősödött. Ennek az eredménye tapintható: a városokhoz legközelebbi települések megteltek, a zaj, a forgalom hatványozódott, a házak egymáshoz közel épültek, azaz kialakultak ezeken a helyeken a „vízszintes társasházak”azokkal a problémákkal, amelyek miatt a kertes házba költözés értelme veszni látszik.

Az új elvárás és megoldás is egyben a valamivel távolabbi, olyan települések kiválasztása lakhatás céljára, amelyek a megszokott civilizációs életforma elérését fél órán belül lehetővé teszik, valamint a helyi infrastruktúra fejlettsége révén akár a kényszerből megoldássá vált otthoni munkavégzést is. Ezeken a településeken nincs zaj, zavaró gépjárműforgalom, s még létezik az egészséges méretű életterület, valamint a kristálytiszta, oxigénnel dús levegő.

A további –nem kis- ösztönző az állami támogatások rendkívül magas szintje. Kimondható, hogy ezek együttes előnyével pl. a most még alulértékelt rábaközi régió ingatlanjainak értéke hamarosan megtöbbszöröződik.

A most meghirdetett, megjelenésében is megfelelő, teljes közműves családi ház hozzáépítés révén nyári konyhával, garázzsal, s gazdasági melléképületekkel bővült. A 3 szobás főépület falazata téglából készült, a homlokzati nagy nyílászárók már korszerű műanyag profilúak, hőszigeteltek, redőnyösek. A tető héjazata cserép, az épületfa kiváló állapotú, a födém stukatúros. Az épület lábazata, falai szárazak és repedésektől mentesek. Fűtésről gázkonvektorok, vegyestüzelésű kályhák, továbbá elektromos hőtárolós fűtőtestek gondoskodnak. A melegvizet villanybojler szolgáltatja. Aljzatburkolatok: a szobákban hajópadló, előtérben, fürdőszobában járólap, a többi helyiségben műpadló. Ipari áram bekötésre került, 32 A.

Helyiségek: előtér, 3 db, különbejáratú szoba (23, 18, 10 nm), közlekedő, konyha, étkező, fürdőszoba, gardrób, mintegy 100 nm-en, valamint a hasonló volumenű melléképületek.

A 2766 négyzetméteres telek utcafrontja 20 méter széles.

Ide érvényes kiemelt, vissza nem térítendő állami támogatás a maximum 10 millió forintos Falusi CSOK (3 vállalt, vagy meglévő gyermektől elérhető 5 mFt vásárlásra, s 5 mFt felújításra), melyhez 15 mFt 3%-os kamatozású hitel felvehető. Amennyiben a teljes összegű babaváró hitellel is számol a vásárló, az esetben az alkuval csökkentett vételár már-már megoldható ezekből, s még a felújítás is megvalósítható a maradék 5 mFt összegből. A helyi, esetleges letelepedési támogatás igénybevételének lehetőségéről az önkormányzat illetékese nyújt felvilágosítást.

Boltok, szolgáltatók, oktatási intézmények, buszjáratok teszik kényelmesebbé az itt élést.

A település szélén a Rába folyó kikapcsolódási lehetőségek tárházát kínálja, s a Marcal partja is csupán 1 km távolság.

Az ingatlan per és tehermentes, lakható állapotú, minden működik, tisztasági festést követően költözhető. Az akár teljes bútorzat a kialkudott vételár részét képezheti igény alapján.

Irányár: 16 500 000 Ft

Az ingatlan minden paramétere a megbízók tájékoztatása alapján került feltüntetésre.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal. Irodánk teljes körű, díjmentes hitel, támogatott hitel és CSOK, valamint Babaváró hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit.

Hivatkozási szám: 2607