Jelenlegi hely

Eladó Családi Ház

Alapterület:  110 m2
Telekméret:  2744 m2
Irány Ár:  39,900,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2589
Elérhetőség: 
Település:  Nyúl
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  4
Fűtési Rendszer: 
Építés éve: 
Közművek:  Víz, Villany
Leírás: 

Nyúlon 4 szobás újszerűen átépített és hozzáépített, befejezés előtt álló családi ház eladó.

Győrtől mindössze 8 kilométer távolságra álomszép panorámát nyújtó, ideális otthont kezdett kialakítani a tulajdonos.

Az 2744 nm-es természetközeli telken 2008-ban hozzáépítéssel megvalósult 110 nm-es családi ház helyiségei: előszoba, folyosó,3 hálószoba, egy fürdő , gardrób illetve spejz(ez választható),külön WC,tágas konyha-nappali, háztartási helyiség.

A családi ház utcafront felöli része eredetileg 40 cm-es falvastagsággal téglából épített "kockaház" volt. Az épületnek ez a része 2008-ban korszerű technológiával egészen az alapozás aljától a lábazatig vízzáró  szigetelést és új aljzatbetont  kapott. Megtörtént a villanyvezetékek cseréje. Az új, hátsó rész főfalazata 38cm vastag hőszigetelő téglából készült. A tető héjazata Tondach cserép. A nyílászárók 2 rétegű hőszigetelt műanyag ablakok .

A lakótér melegéről gondoskodhat a tervek alapján megvalósítható gáztüzelésű kazán padlófűtéssel, vagy a legújabb technológiák valamelyike is illeszthető.  A nappaliból a kert felé széles teraszra lehet kilépni.

Az udvaron vert kút található az öntözéshez, valamint egy téglaépítésű garázs. Az épület teljes és egyénre szabott teljes befejezése/kialakíthatósága pár hónap alatt elvégezhető.

Hivatkozási szám:2589
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal! Irodánk teljes körű bank semleges, s díjmentes hitel, valamint CSOK ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit!