Jelenlegi hely

Eladó Ikerház

Alapterület:  117 m2
Telekméret:  2585 m2
Irány Ár:  27,500,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2533
Elérhetőség: 
Település:  Ásványráró
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  4
Fűtési Rendszer:  Gáz-cirkó
Építés éve: 
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Ásványrárón impozáns ikerház gazdálkodásra alkalmas méretű telekhányaddal eladó

Győr és Mosonmagyaróvár 20-20 km távolság, Falusi CSOK-os település.

A használati megosztással leválasztott 2500 nm-es saját telekhányadon (plusz közös kapubejáró terület) elhelyezkedő, két külön házszámmal, de egy helyrajzi számmal rendelkező 3 szintes ikerház 1985-ben készült el B 30-as tégla főfalazattal, szintenként vasbeton födémmel, beton sávalappal, cserép héjazattal teljes mértékben masszív szerkezettel.

A lakás 75 nm alsó+42 nm felső szint hasznos alapterületű (plusz a belső falak területe), alul 265 cm belmagasságú.

Az ingatlanban cirkó gáz és hagyományos fűtés, 2005-ös évjáratú fa keretes hőszigetelt üveges redőnyös, szúnyoghálós homlokzati nyílászárók, jó állapotú hideg és melegburkolatok találhatók.

A beépített lakószint helyiségei:

előszoba 7 nm,

közlekedő,

étkező-nappali 17 nm,

fürdőszoba WC-vel 5.2 nm ,

szoba 13,7 ,

szoba 13.9 nm,

konyha 12 nm,

spejz 2.5 nm,

lépcsőház 3.5 nm.

A 260 cm egyenes belmagasságú és 42 nm-es alapterületű tetőtéri rész víz és villanyvezetékekkel becsövezett, aljzatbetonos, vakolt belsővel-, lépcsőházzal, un. tanuló előtérrel, 2 szoba és1 fürdőszoba előkészítéssel rendelkezik. Továbbá a belső ajtóval megközelíthető 190 cm feletti ferde rész 14 négyzetméterén 1 kényelmes szoba kialakítható (a bruttó alapterület 29 nm). A felső fürdőszobában van a nagyteljesítményű álló gázkazán, míg a 40 nm-es pincében a vegyes tüzelésű kazán. A hő leadói lemezradiátorok, a meleg vizet tárolós villanybojler szolgáltatja. 2005-ben a teljes víz- és villanyvezeték csere megtörtént. Az utca felőli homlokzatot 2015-ben 10 cm vastagsággal hőszigetelték, s ezen az oldalon új cseréphéjazat került az első osztályú tetőfával rendelkező betonkoszorús épületre.

Az ingatlanban cirkó gáz és hagyományos fűtés, 2005-ös évjáratú fa keretes hőszigetelt üveges redőnyös, szúnyoghálós homlokzati nyílászárók, jó állapotú hideg és melegburkolatok találhatók.

A hátsó kijárat a szépen gondozott, füvesített kert felé nyílik 20 nm-es fedett verandán keresztül.

Jelentős értékkel rendelkezik a mögötte elhelyezkedő 71 nm-es 4 részből álló tégla falazatú melléképület és oldalsó fedett tárolók kaptak helyet. A melléképület része a betonblokkos falazatú aknás garázs (29 nm), valamint 15, 14.5 és 12.5 nm alapterületű, különböző funkciójú téglafalazatú helyiségek.

Irányára: 27 500 000 Ft

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal. Irodánk teljes körű, díjmentes hitel, támogatott hitel és CSOK, valamint Babaváró hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit.

Hivatkozási szám: 2533