Jelenlegi hely

Eladó Lakás

Alapterület:  49 m2
Irány Ár:  16,900,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2530
Település:  Győr
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód:  Panel
Szobák száma:  2
Fűtési Rendszer:  Távfűtés
Építés éve: 
Közművek:  Víz, Villany
Leírás: 

Győr-Adyvárosban zöldövezettel körbeölelt 2 szobás, 49 nm-es panellakás eladó

A csendes, forgalommentes helyen lévő 10 emeletes –még nem panelprogramos- 30 lakásos épület 10. emeletén található ingatlanban ott élők véleménye a lakókörnyezetről és a lakóközösségről egyértelműen  pozitív.

Régebbre visszavezethetően mélyen gyökerező sztereotípiák alakultak ki a Bán Aladár utcai tömbökről, azonban mint minden városrészben, itt is különbözőek a lépcsőházak. Személyes bejárás alapján megállapítható: mindenképpen kulturált életteret biztosító helyszín, tiszta lépcsőházzal. Érzékelhető továbbá, hogy kellemes lakóövezet formálódott ki a többi, végtelenbe nyúló épületrengeteget tömörítőhöz képest.

Parkra néz mindkét oldalon, ebből az egyik fele az üres helyeket kellő számban biztosító díjmentes parkolóra is. A lakóövezet az Ifjúság körút elejével párhuzamos, ezért a Barátság-park nyújtotta sportolási lehetőségek pár lépéssel elérhetők.

A 2 szobás (18 és 14 nm) lakás miliője hangulatos. Leendő tulajdonosa a WC-t új burkolatokkal veheti át , s a belső ajtók cseréje is éppen megtörtént.

A homlokzati nyílászárókat 5 éve cserélték műanyag profilú-, hőszigetelt üvegezésűekre, míg a szobák laminált parkettái 1.5 évesek.

Extra az 1 hónappal ezelőtt beépített bejárati ajtó: 9 milliméteres! acéllemez  borítású, 15+1 ponton záródó, beépített csengővel és zármegvilágítással.

A távfűtés költsége rendkívül kedvező összegű, cca.160 e Ft/év, melegvíz-szolgáltatással együtt. Saját tároló nincs, hanem 4 lakásnak 2 db közös, egy az alagsorban, egy az emeleten.

A havi 9300 Ft közös költség a lépcsőházi fűtést, takarítást, elektromos áramot, liftüzemeltetést, megtakarítást, közös képviselő illetményét, társasházbiztosítás arányos részét tartalmazza.

A lépcsőház felújítása 2017-ben volt, míg a strangok cseréje már eldöntötten az idei évben valósul meg.

Az ingatlan környezetében buszmegállók, benzinkút, autószerviz találhatók, míg gyalogosan gyorsan oktatási intézmények, élelmiszer áruházak, szolgáltatók érhetők el.

Irányára 16 900 000 Ft.

Megtekintést követően érdemes ajánlatot tenni erre a zöldövezeti, elérhető árú lakásra!

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal. Irodánk teljes körű, díjmentes hitel, támogatott hitel és CSOK, valamint Babaváró hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit.

Hivatkozási szám: 2530