Jelenlegi hely

Eladó Lakás

Alapterület:  74 m2
Irány Ár:  35,900,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2528
Elérhetőség: 
Település:  Győr
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  4
Fűtési Rendszer:  Távfűtés
Építés éve:  1984
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Győr belvárosának a szívében erkélyes 3 szoba + nappalis, korszerű technológiával épült lakás eladó

Az 1984-ben tégla és un. alagútzsalus-beton kivitelezéssel elkészült 74 nm-es (+ erkély) igényes és üde belsővel rendelkező távfűtéses világos ingatlan a sétálóutca szomszédságában, az újépítésű és felújított épületekkel övezett barokk belváros üzleti negyedében helyezkedik el.

Nappali-konyha-étkező: 30.65 nm, szoba 1: 12 nm, szoba 2: 12 nm, félszoba: 7 nm, erkély (3550x1300): 4.65 nm,

fürdőszoba :  4 nm, WC : 1 nm, spejz : 1 nm, közlekedő 1 : 4.79 nm, közlekedő 2 : 1.4 nm.

A nappali-konyha-étkező szellőségét méretre gyártott szekrénnyel oldották meg, a gépesített konyhabútor kiváló minőségű.  A szobákban faltól-falig beépített szekrények biztosítják a tárolást.

A lapos tetős markáns épület kialakításakor figyeltek a lakások fényigényeire így minden nagyobb helység ablakkal ellátott.

A lakás színvilágát kellemes időtálló pasztellszínek jellemzik, a szobák méretei ideálisak, itt minden korosztálynak megvan a privát zónája.

A fa homlokzati nyílászárók részben  hőszigetelt üvegezésűek, illetve eredeti fakeretesek sima üvegezéssel.

Az aljzatburkolat a szobákban, nappaliban laminált parketta, a többi helyiségben kerámialap.

Az ingatlan tartozéka 1 db saját (3 nm) és 1 db ugyan ekkora méretű bérelt tároló (600 Ft/hónap).

A társasház 8 albetétes, 4 szintes, ez a lakás a 4. szinten kapott helyet. Lift nincs, azonban normál, 3 méter alatti belmagassága révén fáradtság nélkül megközelíthető.

Hideg-meleg vízórákkal felszerelt, a távfűtés mérőóra nélküli.  A rezsiköltségben a fűtés díja szezonon kívül 6 eFt, míg januárban 26 ezer-, októberben 15 eFt volt. A közös költség értékelhető mértékű megtakarítási alapképzést tartalmaz.

Az utca csekélyebb forgalmú, pár lépésre pénzintézetek, élelmiszerboltok, drogéria, szolgáltatók érhetők el. Buszmegállók, vasútállomás, buszpályaudvar, Egyetem is csupán 2-5-10 percnyi idő alatt elérhető gyalogosan.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal! Irodánk teljes körű banksemleges díjmentes hitel-, valamint CSOK ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit!