Jelenlegi hely

Eladó Lakás

Alapterület:  53 m2
Irány Ár:  19,500,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2497
Elérhetőség: 
Település:  Győr
Ingatlan Állapota:  Felújított
Építési mód:  Panel
Szobák száma:  2
Fűtési Rendszer:  Kovektor
Építés éve: 
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Győr-Gyárvárosban kívül-belül felújított 2 szobás+erkélyes „patika állapotú” lakás eladó

Az 1960-as évek elején készült un. nagyblokkos épületek Győr meghatározó építészeti „újkori” technológiáját képviselték. Az akkoriban jó hőszigetelésű falszerkezetek felülmúlták az azonos -30 cm- vastagságú tömör tégláét. A mai kor elvárásainak jelenleg viszont azok felelnek meg a legjobban, amelyek kívülről korszerűsítésre kerültek, vagyis külső szigetelést kaptak.

A most meghirdetett 53 nm+2 nm erkély hasznos alapterületű Stadion utcai lakás ilyen, 7 évvel ezelőtt korszerűsített házban található. Ekkor nem csak ez a rész kapott hőszigetelést, hanem az összes homlokzati nyílászáró kicserélésre került 2 rétegű üvegezésű műanyag profilosra mind a lépcsőházi, mind a lakások vonatkozásában.

Az 5 szintes, 15 lakásos épület 4. emeltén található lakás a külső felújítási munkálatokkal egy időben belül is a teljes korszerűsítés részese lett.

Cserélésre került a teljes víz-, villanyvezeték hálózat, a hidegburkolatok, gépészet (1 db. megmaradt jó állapotú kivételével a többi konvektor, s a gázbojler), a szaniterek, valamint a beépített bútorok.

A fürdőszoba és a beépített tartályos WC egy helyiség részesei.

A nappali és a hálószoba tömörfa parkettája felújított, kiváló és szép állapotú.

A nyugati fekvésű nappali erkélyéről zöldövezetre és az ingatlant övező családi házakra-, míg a szemközti oldalon található helyiségekből a kisforgalmú utcára és az ott található díjmentes parkolókra lehet kitekinteni.

Szoba 1 (nappali): 21 nm (klimatizált)

szoba 2 : 12 nm, mely megközelíthető a nappaliból és a fürdőszobából is az itteni lezárás eltávolítása után

fürdőszoba: 4.5 nm

konyha-étkező: 7.4 nm

spejz: 1.1 nm

előszoba: 7 nm

erkély: 2 nm.

Közös költség: 10 eFt/hónap takarítással, felújítási alapképzéssel, lépcsőházi villamosáram rezsivel, képviselői illetménnyel, társasház-biztosítással együtt.

A lépcsőház lakói kivétel nélkül kulturáltak, illemtudóak, s vigyáznak a ház esztétikai és műszaki állapotára.

A pincében található egy nagyobb közös tároló, valamint lakásonként 4 nm-es zárható rekeszeket tartalmazó is.

Gyalogosan gyorsan elérhető távolságra oktatási intézmények, bevásárlási lehetőségek, szolgáltatók találhatók, a nyolcas számú busz megállója pedig a fent megnevezett utcában. Az ipari park 2 km a Pesti úton keresztül.

A vételár részét képezik a beépített bútorok, a konyhai beépített háztartási gépek.

Az ingatlan per és tehermentes, megegyezés szerinti időpontban költözhető.

Irányára: 19 500 000 Ft. Érdemes ajánlatot tenni.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal! Irodánk teljes körű bank semleges, díjmentes hitel-, valamint CSOK, Babaváró hitel-, felújítási támogatás és az ahhoz igényelhető 3%-os kamatozású hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit!

Hivatkozási szám: 2497