Jelenlegi hely

Eladó Családi Ház

Alapterület:  190 m2
Telekméret:  2057 m2
Irány Ár:  41,000,000 Ft
Mov-ing Home Kedvezményes Ár:  39,500,000 Ft
Hirdetés Azonosító:  2489
Elérhetőség: 
Település:  Nyúl
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  5
Fűtési Rendszer:  Gáz-cirkó
Építés éve:  1971
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Nyúlon impozáns megjelenésű tégla családi ház saroktelken eladó.

Lényegében ilyen volumenű és nagyon igényesen megépített családi házat nem terveznek és építenek manapság. Főleg ennyiért nem.

Ezt az ingatlan, amit egészen biztosan nem szabad kihagyni, hiszen garantáltan egyszer adódik az életben. Mert mit építhetünk/építtethetünk, vagy vásárolhatunk Nyúl frekventált, 2057 nm sarok-telekterületén a 2021-es években?

Az épület a 1971-ben készült. Főbb szerkezeti paraméterek:

 A tetőhéjazás pala , a homlokzati nyílászárók fa, illetve műanyag profilosak hőszigetelt üvegezéssel(12 éve cserélték a műanyag nyílászárókat), a födém beton,a fűtés  gázkazánról megoldott radiátorokon keresztül, míg a meleg vizet egy 130 literes Hajdu villanybojlerből is lehet nyerni. Az alsó szinten vegyes tüzelésű kazán is helyet kapott.

A belső szinten átvezető beltéri lépcső világosra pácolt és lakkozott bükkfa lapokat, korlátelemeket kapott. A szobák tömörfa parkettával, míg a többi helyiség magas kopásállóság járólappal burkolt. A alsó szint a füvesített, parkosított kertből és a kazánházon keresztül is megközelíthető. A fogadószint az a teraszról bejárati ajtón megközelíthető az emeletre belső lépcsőn keresztül jutunk.

Adottságainak köszönhetően akár vállalkozásra is kitűnően alkalmas,

Elosztása:

Földszint: kazánház, garázs, az udvar felé kijárást biztosító közlekedő. Ily módon a háznak 2 bejárata van, 45nm.

Első szint: terasz, előszoba, nappali, konyha-étkező,2 hálószoba, zuhanyzós fürdő, külön WC

Második szint: 3 nagyméretű szoba, ebből ez egyik nagyerkélyes, közlekedő, kádas fürdő WC egyben,

Az udvaron 15 éves tégla garázs épült,cseréptetővel,elektromos kapuval és mellette hobbipince.

A kertészkedők kedvence az üvegház.

A Nap járása optimálisan átível, teraszra, erkélyre világossá téve ez által az otthont. A településen az egészségügyi ellátás:2 háziorvos üzemorvos, gyermekorvos,fogorvos,védőnői szolgálat,állatorvos és gyógyszertár. Új bölcsőde és óvoda, felújított iskola, boltok,csárdák,vendégházak.

Hivatkozási szám:2489

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal! Irodánk teljes körű bank semleges, s díjmentes hitel, valamint CSOK ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit!