Jelenlegi hely

Eladó Lakás

Alapterület:  49 m2
Irány Ár:  19,500,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2473
Elérhetőség: 
Település:  Győr
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód:  Panel
Szobák száma:  2
Fűtési Rendszer:  Távfűtés
Építés éve:  1985
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Győrben, a Nádor utca zöldövezeti oldalán 2 szobás, 3. emeleti panellakás eladó

Az 1985-ben épült, már műanyag ablakos 4 emeletes épület rendkívül csendes, mindkét oldalról zajtól és forgalomtól védett területen fekszik. Az értékesíteni kívánt lakás tulajdonosai az első lakói.

Mind az öt szinten 4 lakás található, a lépcsőház rendezett és tiszta. A ház még nem szigetelt, s a lakások nem fűtéskorszerűsítettek, azonban itt is tervben van ezeknek a munkálatoknak a kivitelezése, a szomszédos ingatlanoknál már elkészült.

Szintenként 1 db, 6 nm-es zárható tároló tartozék. A közös költség felújítási alapképzéssel 8800 Ft havonta. A távfűtés díja kedvező összegű, ezért az összes rezsiköltség is 30 eFt-on belül marad.

Rendkívüli előny az elhelyezkedés, mivel Nádorváros családi házas övezete is megtalálható itt, a Mónus Illés út felől határolt részén.  A konyha (7 nm) és a nagyszoba (18 nm) a kis forgalmú Nádor utca fákkal övezett ‘előkertjére’ és a díjmentes házközeli parkolósávra néz, míg a kisebbik szoba (12 nm) a hátsó ligetre. A városrész kimondottan keresett, élhető utcája.

Infrastruktúrája is kiváló, hiszen gyalogosan egészségügyi és oktatási intézmények, bevásárlási lehetőségek, autóbusz megállók, egyéb szolgáltatók gyorsan elérhetők.

A lakásban a hidegburkolatok cserélve lettek (közlekedő, fürdőszoba, WC, konyha), a szobákban a szőnyegpadlók cserélendők, s a kívánt célnak megfelelően (saját lakás, vagy befektetés) a konyhabútor szintén, valamint a festés is bekalkulálandó. Így a felújítás bérbeadás hasznosításra kb. 300-400 eFt-ot vehet igénybe. Az ára irányár, ezért a tulajdonos várja a reális ajánlattételt.Három hónapon belül költözhető, tehermentes, 1/1-es tulajdon.

Irányára: 19 500 000 Ft                                                                                                                             

Hivatkozási szám: 2473

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal. Irodánk teljes körű, díjmentes hitel, támogatott hitel és CSOK, valamint Babaváró hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit.