Jelenlegi hely

Eladó Családi Ház

Alapterület:  67 m2
Telekméret:  1844 m2
Irány Ár:  21,500,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2463
Elérhetőség: 
Település:  Bakonypéterd
Ingatlan Állapota:  Felújított
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  2
Fűtési Rendszer:  Gáz-cirkó
Építés éve: 
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Bakonypéterden magával ragadó vonzerővel rendelkező családi ház eladó.

Az Audis buszjáratok megállóihoz közel, a Bakony első északi nyúlványánál található 67 nm + 8 nm terasz alapterületű épületet Németországból ideköltözött előző tulajdonosa a modern kor elvárásainak megfelelően felújíttatta:

  • elsődleges fűtéséről gázcirkó kazán gondoskodik radiátoros hő leadókkal,
  • fa keretes ablakai, s mindkét fa bejárati ajtaja hőszigetelt üvegezésű,
  • víz, gáz-, csatornacsövek, aljzatburkolatok szintén kicserélésre kerültek,
  • eredeti vegyes kőfalazatát meghagyva, blokktéglából a teljes hátsó oldal előfalazásra került,
  • a tetőfa, s a cseréphéjazat felújítása szintén ekkor történt.

A ház 2 ciklusban, kb. 80 és 30 évvel ezelőtt készült.

Nagyobbik szobája fa hajópallós, a hálófülke laminált parkettás, míg a konyha, étkezőrész, nappali, közlekedők, fürdőszoba pedig kerámia járólapos aljzatburkolattal rendelkeznek.

Belülről falétrán a padlástérre pihenőnek kialakított galériaszobán keresztül vezet az út.

Víz, villany, gáz, szélessávú vezetékes internet bekötve, a közműcsatorna már erre a településre is megérkezett, addig, míg rácsatlakozás nincs, a takarékosabb szikkasztó funkcionál.

A konyha és étkező helyiségekben a mennyezet alatti eredeti fagerendák funkciójukon kívül nem csak dekoratívak, hanem az eredeti tájjellegű stílust megőrizve épített (fűtésre, valamint sütésre, főzésre is alkalmas) kemencével együtt, autentikus hangulatukkal a lenyűgöző nyugalom alappillérei is.

Ez a konyha-étkező rész az újabb építésű. A galéria teteje gipszkartonnal fedett, s mind itt, mind a födémen vastag üveggyapot szigetelés található.

Az épület hőháztartása rendkívül jó. A műanyagalapú szigeteléstől mentes, természetes páradiffúziót engedő, felázásnak és repedésnek nyomát sem mutató vastag falaknak köszönhetően a nyári kánikulában klímaberendezésre nincs szükség, s télen kismértékű a fűtésszámla. A hideg idő beálltával a gáz-cirkón kívül még a fatüzelésű nagyszobai cserépkályhával és a már említett speciális kemencével állítható elő a kellemes benti hőmérséklet.

A hátsó kijáraton át a felülről fedett teraszra lehet kijutni. A gyógynövényeknek is otthont adó kertben a 6 nm-es pincét rejtő kisebb melléképület szerényen belesimul a környezetébe.

Az 1844 nm-es telek elöl 16-, hátul 24 méter széles, valamint egyik oldalán 110 és 100 méter hosszú a másikon.

A település aszfaltos útja melletti birtokot hátul közvetlenül egy romantikus patak zárja le, de már a telekhatáron kívül.

Kijelenthető, hogy a hosszú élet titka itt biztonsággal megtalálható: ózondús a levegő, zavartalan a pihenés, városi mértékű a komfortzóna, s a hatalmas szintű pozitív energiagyűrű jelenléte tapintható. Kimondottan alkalmas mindenkinek: szellemi, fizikai munkát végzőknek, gyermeket nyugalomban nevelőknek, alkotóművészeknek, vagyis az egész napi nyüzsgést szívesen elkerülőknek.

Semmiféle nyári-téli fénykép-, videó-, virtuális séta vagy részletes leírás olyan jól bemutatni nem tudja mindazt, mint ami a személyes megtekintés során megtapasztalt érzések által megfogalmazódhat. Akár már az első benyomás alapján is kiderülhet, hogy egymásra talál-e ember és ingatlan, kiválasztják-e egymást.

A Bakonypéterd táblától Győr helyiségnév tábláig a 82-es úton 23 km (az ingatlanig 25 km), Pannonhalmáig 8 km, Veszprémvarsányig 5 km, Eplényig 22 km, Balatonfűzfőig  60 km a távolság, Zirc és Pápa pedig gyorsan elérhető gépjárművel.

2021 tavaszától költözhető, tehermentes, 1/1-es, tulajdon. Az 5 + 5 mFt-os Falusi CSOK igénybe vehető!

  1. 21 500 000 Ft.

Hivatkozási szám: 2463

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal. Irodánk teljes körű, díjmentes hitel, támogatott hitel és CSOK, valamint Babaváró hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit.