Jelenlegi hely

Eladó Ikerház

Alapterület:  150 m2
Telekméret:  3385 m2
Irány Ár:  44,000,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2452
Elérhetőség: 
Település:  Ásványráró
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód: 
Szobák száma:  4
Fűtési Rendszer:  Gáz-cirkó
Építés éve:  1985
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Ásványrárón 2x75 nm-es ikerház csendes, központ közeli helyen hatalmas telekkel eladó

A 3385 nm-es telken elhelyezkedő, két külön házszámmal, de egy helyrajzi számmal rendelkező 3 szintes ikerház 1985-ben készült el B 30-as tégla főfalazattal, szintenként vasbeton födémmel, beton sávalappal, teljes mértékben masszív szerkezettel.

A lakások egymás tükörképei, 75 nm hasznos alapterületűek (plusz a belső falak területe), 265 cm belmagasságúak.

A beépített lakószintek helyiségei: előszoba 7 nm, közlekedő, étkező-nappali 17 nm, fürdőszoba WC-vel 5.2 nm , 2 szoba 13,7 és 13.9 nm, konyha 12 nm, spejz 2.5 nm, lépcsőház 3.5 nm.

A 260 cm egyenes belmagasságú és 2x42 nm-es tetőtéri rész víz és villanyvezetékekkel becsövezett, aljzatbetonos, vakolt belsővel-, lépcsőházzal, un. tanuló előtérrel, 2-2 szoba és 1-1 fürdőszoba előkészítéssel rendelkezik. Mindkét, belső ajtóval megközelíthető 190 cm feletti ferde rész 2x14 négyzetméterén 1-1 kényelmes szoba kialakítható (a bruttó alapterület  2x29 nm). Az egyik felső fürdőszobában van a nagyteljesítményű álló gázkazán.

Az egyenként 40 nm-es pincékben vegyes tüzelésű kazánok is helyet kaptak. A hő leadói lemezradiátorok, a meleg vizet tárolós villanybojlerek szolgáltatják. 2005-ben a teljes víz és villanyvezeték csere megtörtént. Az utca felőli homlokzatot 2015-ben 10 cm vastagsággal hőszigetelték, s ezen az oldalon modern cserép héjazat került az első osztályú tetőfával rendelkező betonkoszorús épületre.

A bejárati oldalon szemből jobb oldali ingatlanban cirkó gáz és hagyományos fűtés, 2005-ös évjáratú fa keretes hőszigetelt üveges redőnyös, szúnyoghálós homlokzati nyílászárók, modern burkolatok és újjáépített fürdőszoba található.

A bal oldali lakás új műanyag bejárati ajtóval rendelkezik, helyiségei frissen kifestettek, 1985-ös klasszikus fa ablakosak. A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben járólap az aljzatburkolat. A jó állapotú járólapok és csempék, valamint a fürdőszoba a mai stílusnak megfelelve felújítandók. A fűtés ebben az ingatlanrészben vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, a gázt egyszerűen a másik lakásból, vagy az utcáról lehet bevezetni.

A hátsó kijáratok a szépen gondozott, füvesített kert felé nyílnak. A korszerűbb jobb oldali lakás felőli oldalon 20 nm-es fedett veranda, egy 71 nm-es 4 részből álló tégla falazatú palatetős melléképület és oldalsó fedett tárolók kaptak helyet. A melléképület részei: betonblokkos aknás garázs 29 nm, valamint 15-, 14.5-, 12.5 nm-es különböző funkciójú helyiségek.

 A többi, közel 3000 nm-es terület hátsó úton is megközelíthető. Jelentős volumenű ingatlanfejlesztés megoldható, jelenleg gazdálkodásra használják.

A két lakás külön is eladó használati megosztással, vagy külön helyrajzi számmal szétválasztandó formában. A melléképületek nélküli korszerűtlenebb ingatlanrész 50 % telekhányaddal 18.5 mFt-, míg a modernizált másik lakás azonos területtel, melléképületekkel 29.9 mFt.

Irányár: mindkettő lakás egyszerre történő megvásárlása esetén 44 000 000 Ft.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal! Irodánk teljes körű bank semleges, s díjmentes hitel-, Babaváró hitel, valamint CSOK ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit.

Hivatkozási szám: 2452