Jelenlegi hely

Eladó Ikerház

Alapterület:  75 m2
Telekméret:  800 m2
Irány Ár:  18,500,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2451
Elérhetőség: 
Település:  Ásványráró
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  4
Fűtési Rendszer:  Központi Fűtés
Építés éve:  1985
Közművek:  Víz, Villany
Leírás: 

Ásványrárón 75 nm-es ikerház kellően nagyméretű telekhányaddal csendes központi helyen eladó

A külön házszámmal és bejárattal ellátott, de az egybeépült azonos méretű ikerházzal egy helyrajzi számon feltüntetett ingatlan saját telekhányada 800 nm, ez használati megosztásban kerül rögzítésre. A ház 1985-ben készült el B 30-as tégla főfalazattal, szintenként beton födémmel, beton sávalappal, teljes mértékben masszív szerkezettel.

A 75 nm-es, 265 cm belmagasságú lakás beépített lakószintjének a felosztása:

előszoba: 7 nm,

közlekedő, étkező-nappali: 17 nm,

fürdőszoba WC-vel: 5.2 nm ,

1. szoba: 13,7nm,

2. szoba: 13.9 nm,

konyha: 12 nm,

spejz: 2.5 nm,

lépcsőház: 3.5 nm.

Új műanyag bejárati ajtóval rendelkezik, helyiségei frissen kifestettek, klasszikus fa ablakosak. A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben járólap a hidegburkolat. A jó állapotú járólapok és csempék, valamint a fürdőszoba a mai stílusnak megfelelve felújítandók. A fűtés ebben az ingatlanrészben vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, a gázt a másik lakásból, vagy az utcáról lehet bevezetni.

Az 56 nm-es tetőterének a főbb jellemzői:

-          a 260 cm egyenes belmagasságú és 42 nm-es alapterületű rész víz és villanyvezetékekkel becsövezett, aljzatbetonos, vakolt belsővel-, lépcsőházzal, un. tanuló előtérrel, 2 szoba és 1 fürdőszoba előkészítéssel rendelkezik,

-          a belső ajtón keresztül megközelíthető 190 cm feletti ferde rész 14 négyzetméterén további 1 kényelmes szoba kialakítható (a bruttó alapterülete 29 nm).

A 40 nm-es pincében kapott helyet a vegyes tüzelésű kazán. A hő leadói lemezradiátorok, a meleg vizet tárolós villanybojler szolgáltatja. 2005-ben a teljes víz és villanyvezeték csere megtörtént. Az utca felőli homlokzatot 2015-ben 10 cm vastagsággal hőszigetelték, s ezen az oldalon modern cserép héjazat került az első osztályú tetőfával rendelkező betonkoszorús épületre.

Az ikerház használati megosztással, vagy külön helyrajzi számmal szétválasztandó formában eladó (ez utóbbi 2021-ben igény alapján megoldásra kerül).

Elhelyezkedését tekintve településközponthoz közeli csendes és igényes környezetben található.

Ár: 18 500 000 Ft

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal! Irodánk teljes körű bank semleges, s díjmentes hitel-, Babaváró hitel, valamint CSOK ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit.

Hivatkozási szám: 2451