Jelenlegi hely

Eladó Lakás

Alapterület:  67 m2
Irány Ár:  27,900,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2450
Elérhetőség: 
Település:  Győr
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód:  Panel
Szobák száma:  4
Fűtési Rendszer:  Távfűtés
Építés éve: 
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Győrben, a Cuha utcában 67 nm-es, 3+ félszobás 3. emeleti panellakás eladó

A fejlett infrastruktúrájáról méltán híres Marcalváros 1 városrész átmenő forgalomtól mentes csendes utcájában lévő 4 emeletes épületegyüttes 10 lakásos lépcsőházának lakói mind rendszeretők és ügyelnek a társasház műszaki állapotára. Ezért tisztán tartottak és kulturáltak a közös használatú helyiségek, s 2019-ben a strangok cseréjét is saját erőből megoldották. Mivel egy szinten 2 lakás található, a csend és a nyugalom itt alapvető elvárás.  Négy lakás használ egy nagyméretű (kb. 25 nm-es) tárolót.

 A 3. emeleti 67 nm-es lakás főbb jellemzői: az ablakok hő és hangszigetelőek, műanyag profilúak, a villamos vezetékek terhelhetősége kiváló, a 4 szoba laminált parkettás, a többi helyiség járólap aljzatburkolatú. Egyedül a fürdőszoba csak részben felújított, valamint a bejárati ajtó az eredeti, máshol a modernizálást elvégezték. A közös költség felújítási alapképzéssel együtt 8300 Ft havonta.

Nappali: 18 nm

szoba: 13.4 nm

szoba: 10.5 nm

félszoba: 7.2 nm

konyha: 6.7 nm

A konyha egy praktikus, csukható ételkiadó nyílással lett összekötve a nappalival.

Az előszoba meglepően széles, kényelmes méretű: a bejárati ajtót követő belépő részen az első az 5.5 nm-es. Az ablakokból zöldterületre és az autóval történő megálláshoz kellően nagyszámú belső parkolóra látni.

Boltok, szolgáltatók (szinte minden itt hasznos szektorból), buszmegállók, oktatási intézmények eléréséhez gépjárművet szükségtelen használni, hiszen annyira közel vannak.

Irányára: 27 900 000 Ft

Hivatkozási szám: 2450

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal! Irodánk teljes körű bank semleges, s díjmentes hitel-, Babaváró hitel, valamint CSOK ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit.