Jelenlegi hely

Eladó Lakás

Alapterület:  77 m2
Irány Ár:  38,900,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2445
Elérhetőség: 
Település:  Győr
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  3
Fűtési Rendszer:  Ház-központi
Építés éve:  1990
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Győr belvárosában 77nm-es lakás gépkocsi beállóval eladó.
 

1990-ben megépült 18 lakásos 3. emeleti téglalakást első tulajdonosa az évek során csinosította újította. A nappalinál 3rtg.műanyag ablakokra cserélték a fa ablakokat. A téglaépület külső szigetelése megtörtént.

Helyiségei: előszoba, kádas fürdőszoba,külön WC,tágas világos nappali,étkező ,konyha, gardrob, 2 szoba .(A konyha áthelyezésével kialakítható egy 3.szoba.)

A társasház nagy előnye a hatalmas közös udvar, ahol a tulajdonosnak egy távirányítós kapus rendszeren keresztül lehetősége van a parkolásra. Nem kell messze menni egy gyenge séta az Árkád, játszótér, gyógyszertár, óvoda, éttermek és még a belvárosban lévő megannyi szolgáltató.

A fűtésről ház központi rendszer gondoskodik, mint ahogy a meleg vízről is, de rásegíthetünk egy hűtő-fűtő klímával ami szintén a lakás tartozéka.

A közös költség 13.000Ft.-ebbe beletartozik: lépcsőház takarítás, szemétdíj és egy db lakáskassza.
A lakáshoz tartozik 10 nm-es zárható saját tároló, de közös tároló használatára is van lehetőség.

Irányár: 38 900 000 Ft.

Hivatkozási szám:2445

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal! Irodánk teljes körű bank semleges, s díjmentes hitel, valamint CSOK ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit!