Jelenlegi hely

Eladó Lakás

Alapterület:  56 m2
Irány Ár:  33,600,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2435
Elérhetőség: 
Település:  Győr-Ménfőcsanak
Ingatlan Állapota:  Újszerű
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  2
Fűtési Rendszer:  Ház-központi
Építés éve:  2017
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

 Győr-Ménfőcsanakon dupla erkélyes lakás az árban gépkocsi beállóval eladó
 

2017-ben megépült 3 emeletes, 2. emeleti társasház lakását nemcsak ,hogy körbesüti a nap,de a 2 db 7 nm-es erkély lehetőséget ad a reggeli és a délutáni napfürdőzésre.

A lakás minden cm-re precízen átgondolt kihasznált és persze modern.

Helyiségei:tágas előszoba,kádas  fürdőszoba,külön WC,nappali-innen megközelíthető terasz,étkező-konyha,háztartási ,fél szoba a hozzá tartozó terasz,és még egy  fél szoba.

A társasház nagy előnye a hatalmas kertésszel rendbetartott ,öntöző rendszerrel elátott hatalmas közös udvar játszótérrel. Nem kell messze menni egy gyenge séta az udvaron át és megvan a reggeli pékáru, de ha nagyobb bevásárlást tervez 8 perces autóútra a Metró áruház, a Tesco, a szomszéd társasházban fogászati rendelő.

A fűtésről ház központi rendszer gondoskodik, mint ahogy a meleg vízről is, de rásegíthetünk a nappaliban felszerelt hűtő-fűtő klímával. Padlófűtés van minden helyiségben. A bejárati ajtó 6 pontos biztonsági zárral ellátott. A műanyag nyílászárók passzívház szintű,3 rétegűek, redőnnyel és szúnyoghálóval.

A közös költség 6500Ft.-ebbe beletartozik: lépcsőház takarítás, kukák kihordása,belső udvar kertésze,karbantartási szerződés a fűtésrendszerre (garancia),2 db lakáskassza.
A vételár részét képezi még: előszobafal,nappali bútor a kanapé, hálóban a gardróbszekrény,a minőségi konyhaszekrény teljesen gépesítve (Whirlpool).
A lakáshoz tartozik 5 nm-es saját tároló külön helyrajzi számon, de közös tároló használatára is van lehetőség.

A leendő tulajdonos birtokába kerülhet a meglévő utcai privát parkoló mellé egy mélygarázs beálló 3.000.000 Ft-ért (külön helyrajzi számon) és akár az egyiket bérbe is adhatja.

Irányár: 33.600.000 Ft.

Hivatkozási szám:

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal! Irodánk teljes körű bank semleges, s díjmentes hitel, valamint CSOK ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit!