Jelenlegi hely

Eladó Családi Ház

Alapterület:  120 m2
Telekméret:  750 m2
Irány Ár:  28,900,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2412
Elérhetőség: 
Település:  Győr
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  4
Fűtési Rendszer:  Gáz-cirkó
Építés éve: 
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Van egy olyan megfizethető ház Győrben nagyon jó helyen, amelynek a romantikája varázslatos!

Bácsa elején, a kikapcsolódásra kialakított parkosított tó szomszédságában, csendes utcában található az ingatlan. Elsősorban azokat várja tulajdonosnak, akik szeretik a természetet, az olyan kertet, ahol nem csak mértanilag meghatározott formában növekedhet a fa a fű, ahol, ha leesik egy falevél, akkor sincs semmi gond. A telekméret 750 nm, ezen található maga a 120 nm belső hasznos alapterületű míves kandallós-nappalis+ 2 nagyobb és egy kisebb szobás, konyha, étkező, spejz, széles közlekedő felosztású épület 2 bejárattal, fedett terasszal. Továbbá van itt még méretes, 110 nm-s műhely, garázs WC-vel, tusolóval, vaskályhával, radiátorokkal. Belépve ide a múlt szép emlékei tárulnak elénk, ahogy a régebbi iparos tárgyakkal szembesülünk. A kertben akad még nyári konyha finom szemű szőlővel befuttatva, ezért a 2 részes, 3 bejáratos, pincét is rejtő épület szerényen belesimul az erdei feelinget sugárzó környezetbe. Előtte, utána ásott kút szivattyúval, épített kemence, tégla kutyaház, hátsó fészer várja, hogy ismét szolgálhassák a gazdájukat. S természetesen a szép zöld gyep sem hiányozhat kerti asztallal, székekkel, oszlopokon álló és földi kő virágtartókkal.  Szinte hihetetlen, hogy a telekhatáron kívül a mediterrán, minimál, stb. stílusú házak cseppnyi telkeken sorakoznak és néznek farkasszemet egymással, miközben itt a privát szféra idegen tekintetek elől takartan 200 négyszögölnyi luxus volumenű területen szabadon terjeszkedik. Az igazi egzisztencia ez, a gondtalan relaxációt biztosító helyszín egy élhető házzal.

A családi ház „kocka” részét kisméretű téglából még az 50’-s évek elején építették, majd 1990-re a másik fele is elkészült ugyancsak téglából, s két lakás került kialakításra. Most egybenyíló a teljes lakótér. Az építéssel egyidejűleg az egész tetőszerkezetet szintén lecserélték:

mivel vasbeton koszorú anno még nem készült, ezért talán annál is még jobb és praktikusabb, tekintélyes átmérőjű fa gerendák kerültek fel 30 évvel ezelőtt, ezek körben összefogják teljes terjedelmében az épületet felülről. Erre azután talpszelemen, s maga az egész fedélszék akkor új-, gomba és rovarölő vegyszerrel átitatott épületfával kialakításra került. Most is remek, kártevőmentes állapotú, amihez minimum 20 évig hozzányúlni még biztosan nem szükséges. A tető külső fedése egyszerűbb agyagcserép (néhány azért cserére szorul), azonban jó pár évet még ez is kibír.

Ereszcsatorna új kell, ez nem kérdés. Belül is megragadó a már említett romantika, hiszen a berendezés (túlnyomórészt az árban maradhat) is illeszkedik mindehhez.

Jellemzően akác parketta és járólap az aljzatburkolat. Két közlekedő részen a betonfelületen padlószőnyeg található. A fürdőszobában a szanitereket és a burkolatokat, esetleg a cirkó gázkazánt és az átfolyós vízmelegítőt érdemes kiváltani modernebbekre, s a külső nyílászárókat is, ha a hagyományos jelenlegi fa profilúak, a dupla szárnyúak nem felelnének meg. A villanyvezetékek csőben futnak, 380 V áram bekötésre került.

 Fontos előtérbe helyezni, ha valaki nem kíván „végtelen” összeget elkölteni ingatlanvásárlást követően, akkor eme birodalomra csak annyit kell és szabad, amennyivel megőrzi a meglévő miliőt, mert ez pont így tökéletes.

Helyi járatú busz megállója, boltok, gyógyszertár, egészségügyi centrum, óvoda, posta, plébánia, focipálya, stb. 2-3 perc séta-, míg a belváros (Árkád) 5.5 km távolság a háztól.

Van egy önmagában is kétségkívül kedvező irányára: 28 900 000 Ft, ami megegyezésre alkalmas árajánlatot vár a leendő tulajdonostól.

Hivatkozási szám: 2412

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal! Irodánk teljes körű, bank-semleges, díjmentes ingatlan és szabad-felhasználású hitel-, CSOK-, Babaváró Hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit!