Jelenlegi hely

Eladó Családi Ház

Alapterület:  390 m2
Telekméret:  940 m2
Irány Ár:  56,900,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2408
Elérhetőség: 
Település:  Győrújfalu
Ingatlan Állapota:  Újszerű
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  9
Fűtési Rendszer:  Gáz-cirkó
Építés éve:  2000
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Győrújfalun akár három család különélésére is alkalmas, impozáns megjelenésű ház eladó

Akik meglátják ezt a lenyűgöző és tekintélyt parancsoló épületet, azok kimondva, vagy kimondatlanul egyet gondolnak: azt a mindenit, ez igen, ez nem semmi!

Lényegében ilyen volumenű és nagyon igényesen megépített családi házat nem terveznek és építenek manapság. Főleg ennyiért nem.

Mert az irányára jóval a reális ár fele alatt van. S ennek van egy olyan oka, hogy csak ennyi, amit kizárólag személyesen tudunk elmondani. Kitalálhatatlan, azonban szívesen megosztjuk a megtekintővel természetesen.

Ezt az ingatlan, amit egészen biztosan nem szabad kihagyni, hiszen garantáltan egyszer adódik az életben. Mert mit építhetünk/építtethetünk, vagy vásárolhatunk Győrújfalu frekventált, azonban csendes és nívós utcájában 24 méter széles, 940 nm sarok-telekterületen a 2020-as években?

Nem soroljuk, elég körülnézni a világháló hasonló oldalain ahol ez is olvasható. Leszögezhető viszont, hogy összehasonlíthatatlan a különbség. Akkora a szakadék, mint a bizonyos Mariana árok.

Többször jártuk végig a tulajdonosokkal, hogy akkor most tulajdonképpen hány szoba is van a három szinten?

Megállapítható a 9, azonban ez lehetne több is, ha olyan helyiségeket, melyek most más funkciót töltenek be, azokat is beleszámolnánk.

Az épület a 2000. évben készült el, s természetesen pár évet igénybe vett az építkezés, hiszen rendkívül masszív, szinte az örökkévalóságnak teremtetett.

Főbb szerkezeti paraméterek:

120 cm mély vasalt beton sávalap, 60 cm magasságú faragott Süttői kő lábazat bitumenes lemez vízszigeteléssel mindkettőn, a szintek között vasbeton gerendák béléstestekkel, a 40 cm főfalvastagságú hőszigetelő tégla homlokzaton alapvakolatként habarcsos perlit, fedővakolatként ugyancsak perlites Terranova. Ez utóbbiak magas fokon szigetelnek és páraáteresztőek, azaz a fal lélegzik, a természetes páradiffúzió működik. A tetőhéjazás cserép, a szalufák, mestergerendák sárgaméreggel mélyen átitatott fenyőfából vannak, a homlokzati nyílászárók fa profilosak hőszigetelt üvegezéssel, a fűtés 55 KW-os gázkazánról megoldott radiátorokon keresztül, míg a meleg vizet egy 180 literes és egy 50 literes hőtárolós Hajdu villanybojlerből lehet nyerni.

A belső, masszív fémvázas, mindegyik szinten átvezető beltéri lépcső világosra pácolt és lakkozott bükkfa lapokat, korlátelemeket kapott.

Mindhárom szinten szobák és nappali, fürdőszoba + WC, konyha található. A legalsó a füvesített, parkosított kertből és a tágas garázson keresztül is megközelíthető, míg a középső fogadószint az a teraszról (nem szükséges említeni, hogy nagy és dekoratív) bejárati ajtón megközelíthető, míg a teljes értékű, jócskán emelt parapetes tetőtéri szint (felette még padlástér) a belső lépcsőn keresztül.

Adottságainak köszönhetően akár vállalkozásra is kitűnően alkalmas,

Elosztása:

Földszint: 3 szoba, konyha, fürdő és WC egyben, kazánház, garázs, az udvar felé kijárást biztosító közlekedő. Ily módon a háznak 3 bejárata van, 130 nm hasznos alapterület.

Első szint: terasz, előszoba, nappali, konyha-étkező,3 hálószoba, fürdő, külön WC, 130 nm hasznos alapterület.

Második szint: 3 nagyméretű szoba, ebből egy nagyerkélyes, konyha, közlekedő, fürdő WC egyben, 130 nm hasznos alapterület.

A szobák tömörfa parkettával, míg a többi helyiség magas kopásállóságú járólappal burkolt.

A Nap járása optimálisan átível, nem töri meg zavaró objektum sem a kellő időpontban a megfelelő helyiségekbe, valamint teraszra, erkélyre áramló fény útját.

A falban a csőben húzódó villanyvezeték 2.5 mm átmérőjű alumínium, így ezért és a 380 V, 3 fázisú áram jóvoltából nagy teljesítményű gépek, berendezések üzemeltetése is biztonsággal megoldható.

A Szigetköz kapujában elhelyezkedő Győrújfalu Győr központjától 5 km-re, az ipari parktól is csak 9 km-re található. A falut a szigetközi kerékpárút köti össze a kisalföldi megyeszékhellyel és Mosonmagyaróvárral is. Két horgásztó vonzza ide a nyugodt szabadidő eltöltésének szerelmeseit, a vendéglátóhelyek pedig a halászlé ízét kedvelőket.

A környéken megtalálható iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, több bolt, a szomszéd utcában buszmegálló.

Hivatkozási szám:2408

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal! Irodánk teljes körű bank semleges, s díjmentes hitel, valamint CSOK ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit!