Jelenlegi hely

Eladó Családi Ház

Alapterület:  71 m2
Telekméret:  966 m2
Irány Ár:  28,900,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2377
Elérhetőség: 
Település:  Győr
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  2
Fűtési Rendszer:  Központi Fűtés
Építés éve:  1970
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Kisbácsán 21méter széles, 46 méter hosszúságú rendezett telken családi ház eladó.

A ritkaságszámba menő takaros házikó csendes, kisforgalmú utcában helyezkedik el.

Az épület folytatásában lévő ugyancsak téglafalazatú 25nm alapterületű melléképület és az alattatalálható 6 nm-es pince lehetőséget kínálnak a gazdálkodásra.

A masszív családi ház az 1970-es években épült, összközműves,  szakmai szemrevételezéskor hibamentes, szerkezetileg és statikailag kiváló állapotú, tisztasági festést követően költözhető. A födém vasbeton, így igény esetén a tetőtér könnyen beépíthető, a tető héjazata cserép.

2001-ben felújították a fürdőt, illetve a víz és villanyvezetékeket. Az ablakokat redőnyözött hőszigetelt műanyagra cserélték 2004-ben. A ház az északi oldalon 4 cm-es,a többi részen 3 cm-es hőszigetelést kapott.

 Elosztása: előszoba, folyosóról megközelíthető 2 külön bejáratú hálószoba (beton aljzat, csaphornyos fa parketta burkolat), zuhanyzós fürdőszoba, ezzel egy helyiségben a WC, világos konyha. A közlekedőből a fürdőszoba mellett nyílik a spejz .

A házban gázkazánról és vegyes tüzelésű kazánról is üzemeltethető a fűtés. Hő leadói radiátorok.

Az udvaron a jól működő fúrt kút kitűnő öntözésre, medence feltöltésére. A precízen rendben tartott kertben gyümölcsfák, vetemény, szőlő is megtalálható.

A széles utcafrontról bejárhatunk egyenest a15nm alapterületű garázsba.

A belváros autóval-, a buszmegállók pedig gyalog pár perc alatt elérhetők.

Irányára: 28 900 000 Ft

Hivatkozási szám: 2377

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal! Irodánk teljes körű bank semleges, s díjmentes hitel, valamint CSOK ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit!