Jelenlegi hely

Eladó Családi Ház

Alapterület:  120 m2
Telekméret:  1050 m2
Irány Ár:  18,900,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  2376
Elérhetőség: 
Település:  Szany
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  3
Fűtési Rendszer:  Központi Fűtés
Építés éve:  1992
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Szanyban 120nm-es családi ház eladó.

1050 nm-es telken Német minőségű anyagokból 1992-ben megépült ház, csendes széles utcafrontú utcában elő kerttel rendelkezik.

A ritkaságszámban menő takaros házikó kiváló elosztása:- fedett terasz,- előszoba,- nappali,- étkező,-  konyha,innen nyíló spejz,- folyosó,-2 szoba, fürdőszoba(zuhanyzóval és káddal) ,mosókonyha,kölön WC,egy régebbi építésű garázs,tároló (ez felújítást igényel).

 A cserép héjazatú tetőt fa födém tartja, korszerű szigeteléssel, felette lebetonozva. Rendszeresen karbantartott (beázástól mentes), a villanyvezetékek korának megfelelők (3x16A , és éjszakai árammal is felszerelt).  Az ablakok és ajtók fa szerkezetűek. A fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a meleg vizet gáz bojler biztosítja,3x16A  és éjszakai árammal is felszerelt.

Az ingatlan per-és tehermentes. A környéken megtalálható: óvoda (ebédkiszállítás lehetőségével), általános iskola, egészségügyi központ,Otp Bank,benzinkút és 3 élelmiszerbolt,megújuló halastó,mezőgazdasági és virágbolt,étterem és pizzázó. A tömegközlekedés jó. Megannyi munkalehetőség, ilyen például a 30 éve sikeres Interfa Kft.

Irányár: 18 900 000 Ft.

Érdeklődni: 0620 4430196

Hivatkozási szám:2376

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal! Irodánk teljes körű bank semleges, s díjmentes hitel, valamint CSOK ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit!