Jelenlegi hely

Eladó Családi Ház

Alapterület:  150 m2
Telekméret:  1000 m2
Irány Ár:  25,900,000 Ft
Mov-ing Home Kedvezményes Ár:  25,900,000 Ft
Hirdetés Azonosító:  2329
Elérhetőség: 
Település:  Szany
Ingatlan Állapota:  Használt
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  2
Fűtési Rendszer:  Gáz-cirkó
Építés éve:  1984
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

 Szanyban családi ház csendes utcában eladó.

Pápa közelében (20 km-re) 1000 nm-es telken elhelyezkedő 2 szintes családi ház messziről kiemelkedik társai közül. Egyediség kifinomult ízlés jellemzi.1984-ben a tulajdonos építkezési tapasztalataival felvértezve vágott bele álmai házának megvalósításába. A 150 nm-es ingatlan földszintjén:-előszoba, konyha-étkező,2 normál méretű szoba,zuhanyzós fürdőszoba WC-vel,tágas ,világos nappali,kazánház,tároló,kétállásos garázs. A nappaliból ajtóval lezárt üvegtéglával körbefalazott betonozott csigalépcsőn juthatunk a felső szintre. A lépcső egy étellift kialakítás lehetőségét foglalja magába. Az emeleti tervek rendelkezésre állnak a befejezéshez. A panorámás tetőterasz megépült és pergolának előkészítés található körben a szélén. Az alaprajzon a földszinti teraszok megvalósítása az új tulajdonosra vár. Erősített vasbeton tartja rezgésmentesen a házat. A tető héjazat Bramac cserép. Az ablakok és az ajtók Sofa minőségi nyílászárók(frissítést igényelnek) .A fűtést gáz és vegyes tüzelésű kazánok biztosítják a padlófűtéshez illetve a radiátorokhoz. Termosztátos hőfokszabályzóval.

A környéken óvoda(ebédkiszállítás lehetőségével), általános iskola,egészségügyi központ,Otp Bank,benzinkút és 3 élelmiszerbolt,mezőgazdasági és virágbolt,étterem és pizzázó. A tömegközlekedés jó. Megannyi munkalehetőség, ilyen például a 30 éve sikeres Interfa Kft.

Vállalkozásnak,nagycsaládosoknak remek lehetőségeket rejt magába.

Rövid időn bellül költözhető,per-és tehermentes.

Hivatkozási szám: 2329

Irányár: 25 900 000 Ft.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal! Irodánk teljes körű bank semleges, s díjmentes hitel, valamint CSOK ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit!