Jelenlegi hely

Eladó Családi Ház

Alapterület:  91 m2
Telekméret:  450 m2
Irány Ár:  37,000,000 Ft
Kedvezményes ár telefonon vagy személyesen! 
Hirdetés Azonosító:  1953
Elérhetőség: 
Település:  Győrzámoly
Ingatlan Állapota:  Új Építésű
Építési mód:  Tégla
Szobák száma:  4
Fűtési Rendszer: 
Építés éve:  2020
Közművek:  Víz, Gáz, Villany
Leírás: 

Különálló modern mediterrán stílusú 91 nm-es családi ház eladó Győrzámolyon.

A kedvező fekvésű különálló mediterrán stílusú ikerházak Győr vonzáskörzetében, Győrzámoly Újfalu felé eső új kialakítású lakóparkjában, igényes tervezéssel és kivitelezéssel épülnek.

 

Az ikerházak 900 nm-es telekre épülnek, kellő zöldfelületet biztosítva a lakóinak. A ház magas műszaki tartalommal rendelkezik, korszerű technikával készül.

 

A széles utcafrontú telken fekvő épület hasznos alapterülete 91 nm, tágas amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, káddal és zuhanyzóval is felszerelhető fürdőszoba, 2 db mellékhelyiség, kamra és háztartási helyiség tetszetős kivitelezés kíséretében. Jelenlegi fázisában az építmény egyedi megállapodás esetén még módosítható. A lakáshoz kapcsolódik egy nagy fedett terasz, mely a kertre nyílik, illetve egy fedett bejárat véd az időjárás elemeitől. A két lakóháznak közös fala nincs, egymástól kb. 6 méterre helyezkednek el. A falazatok Leierplan 30 N+F kerámia falazóelemekből készülnek. A külső falak és szerkezetek jól hőszigeteltek. A műanyag nyílászárók háromrétegű hat légkamrás kivitelben szabadon választhatók. Az alkalmazott anyagok és szerkezetek korszerűek, a mai elvárásoknak maximálisan megfelelnek. A tetőszerkezet kialakítása alkalmas napelemek felhelyezésére. Az épület fűtése gáz kondenzációs kazánnal történik, padlófűtés minden szobában külön termosztáttal biztosítja a kellő hőmérsékletet.

Opcionálisan kérhető a kocsibeálló, a kerítés, valamint az egyedi igények szerinti külső burkolati munkák.

Saját ház, kert, gépkocsi beálló – egy lakás áráért!

Fűtés-kész ár: 37.000.000 Ft telekhányaddal, kulcsrakész kivitelezés kérhető 50 000 Ft/nm felárral.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hívja a megadott elérhetőségén a kollégánkat bizalommal. Irodánk teljes körű, díjmentes hitel és CSOK ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit. Hivatkozási szám: 1953